grope_
Fanka BB :)
Życzę owocnych starańOgólnie odstawiłam tabletki ponad półtora roku temu ale nie było takich starań z finałem a takie starania z finałem w dzień owu według aplikacji to 2 miesiąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę owocnych starańOgólnie odstawiłam tabletki ponad półtora roku temu ale nie było takich starań z finałem a takie starania z finałem w dzień owu według aplikacji to 2 miesiąc
Nie dziękuję aby nie zapeszaćŻyczę owocnych starań
Chyba będę najszczęśliwsza Kobieta świata Myślicie ze test się nie myli wczoraj powinna być @ test dziś z porannego moczuŻyczę owocnych starań
Cos delikatnie widac , idz na bete jeślia masz możliwośćChyba będę najszczęśliwsza Kobieta świata ❤ Myślicie ze test się nie myli wczoraj powinna być @ test dziś z porannego moczu
W poniedziałek lekarz a tu różnice moich testów pierwszy to ten wczorajszy poranny a drugi dzisiaj popoludniu a clearblue(robiony przedwczoraj rano) pokazuje kreskę + ale trzeba sie dobrze przyjrzec. Nie mogę się doczekać potwierdzeniaCos delikatnie widac , idz na bete jeślia masz możliwość
Pamiętaj, ze na usg widać coś przy becie powyżej 1000. Ja bym poczekała do 6tc co najmniej, a teraz jeśli bardzo się stresujesz zrobiła bete + przyrost po 48h. Po prostu tylko uprzedzam, bo sama w pierwszej ciąży poszlam jakoś z początkiem 5tc przez co dwa tygodnie żyłam w stresie bo mimo super sprzętu nie mógł jednoznacznie stwierdzić ciąży. W drugiej poszłam juz na spokojnie dopiero w 8tc.W poniedziałek lekarz a tu różnice moich testów pierwszy to ten wczorajszy poranny a drugi dzisiaj popoludniu a clearblue(robiony przedwczoraj rano) pokazuje kreskę + ale trzeba sie dobrze przyjrzec. Nie mogę się doczekać potwierdzenia ❤
Lekarz w poniedziałek nie potwierdzi jeszcze nic. Beta musi byc jeszcze bardzo malutka bo te testy ledwo ledwo widać. Więc moim zdaniem najlapeij przełożyć wizytę bo i tak lekarz powie Ci o samo.W poniedziałek lekarz a tu różnice moich testów pierwszy to ten wczorajszy poranny a drugi dzisiaj popoludniu a clearblue(robiony przedwczoraj rano) pokazuje kreskę + ale trzeba sie dobrze przyjrzec. Nie mogę się doczekać potwierdzenia ❤
Hmmm, możesz pokazać na zdjęciu gdzie ten pęcherzyk bo ja go nie widzę? Nawet nie widać na zdjęciu żadnych pomiarów. Pęcherzyć oznaczany jest na usg jako GS a u Ciebie brakuje takiego pomiaru. Badałaś betę?Jest Mój 5mm pęcherzyk ❤❤❤ Udało się w 2 cyklu oby się rozwijało zdrowo trzymajcie kciuki Mamitki ❤
Hmmm chyba sama sobie tego usg nie zrobiłam a lekarz wie co widzi i co mówi powiedział że jest pęcherzyk w jamie macicy 5mm to co mam mu nie wierzyć? @ nadal nie ma testy pozytywne wiec ciąża się rozwija a moze se wmawiam PozdrawiamHmmm, możesz pokazać na zdjęciu gdzie ten pęcherzyk bo ja go nie widzę? Nawet nie widać na zdjęciu żadnych pomiarów. Pęcherzyć oznaczany jest na usg jako GS a u Ciebie brakuje takiego pomiaru. Badałaś betę?