reklama
N
Natuś_ka
Gość
W 24dc czyli 10 dni po domniemanej owulacji testy robiłam od 17dc mimo że wiedziałam że nie wyjdzie ale była to dla mnie ekscytująca część starań, dla innych może być to stresujące
Martamartaem123
Aktywna w BB
A 10 dni po owu wyszedł Ci pozytywny?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja, mimo, że cierpliwością nie grzeszę, test w pierwszej ciąży zrobiłam dopiero w 33dc (tyle maksymalnie trwały moje cykle i tyle czekałam, żeby mieć pewność), w drugiej równo w 28dc (bo tyle trwały cykle). Wolałam czekać, niż się doszukiwać cieni cienia, rozkręcać testy, szukać pod światło, etc.
momtobe_90
Fanka BB :)
dwa dni przed spodziewaną miesiączką, wyszedł cień cienia więc od razu robiłam nastepnego dnia betę. No i się potwierdziło
N
Natuś_ka
Gość
Tak zamówiłam 5 testów i zrobiłam w 17,19,21,24 (pozytywny) i 25dc, ten ostatni popołudniu na potwierdzenie ale tak jak pisałam, przy dłuższych staraniach i parciu to byłoby stresujące, mnie biel wizira nie zrażała bo czekanie na kreskę było poprostu ekscytujące i miałam świadomość że testy mogą nie wyjść tak szybko.W 24dc czyli 10 dni po domniemanej owulacji testy robiłam od 17dc mimo że wiedziałam że nie wyjdzie ale była to dla mnie ekscytująca część starań, dla innych może być to stresujące
To moje kreseczki z 24 i 25dc
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja za to później nadrabiałam, bo z obu ciąż mam po 5-6 testów [emoji23]
k.karolina
4dni przed miesiączką. U mnie to było 11dzien po domniemanej owu, bo nie miałam monitoring. Mierzyłam temp. Więc miej więcej wiedziałam. Cień cienia. Popołudniu test z krwi wykazał już 48W którym dniu cyklu lub ile dni bo owulacji wyszedł wam pozytywny test ciążowy? Jestem siedem dni przed miesiączką I nie mogę się powstrzymać.
U mnie fajnie sprawdziły się testy z Rossmana fac.elle. 10ml. On mi pokazywał kreseczkę, a inny nie. Później jeszcze zrobilam dwa
reklama
basia.sinkiewicz
Ja jak byłam w pierwszej ciąży. Test miałam robiony tylko raz żeby potwierdzić. A Teraz jak staramy się o 2 dzidzie to co miesiąc z nadzieją ze będzie ta wyczekiwaba 2 kreska to po4 testy są robione. Ale nici z tego . Ale teraz już sobie odpuściłam z testami po prostu czekam na @. Jak nie przyjdzie to wtedy będę testowaćJa za to później nadrabiałam, bo z obu ciąż mam po 5-6 testów [emoji23]