reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pozytywny czy negatywny

W domu dwójka dzieci za bardzo nie mam jak iść a jak mój M wróci to już pozno i się nie chce .... Strach mnie ogarnia bo jestem rok i 2 mies po cc i sie strasznie boję

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem, to w takim razie jeśli masz jeszcze jakieś testy, to zrób jutro rano z pierwszego sika i pokaż, a jeśli nie masz, to niech M Ci kupi, żebys na jutro miała:)
Czyli rozumiem, że jeśli to ciąża, to nieplanowana, tak? Nie bój nic, na pewno sobie poradzicie, skoro jesteś doświadczona mamą, to będzie dobrze! :) Trzymam kciuki!

reklama
Rozumiem, to w takim razie jeśli masz jeszcze jakieś testy, to zrób jutro rano z pierwszego sika i pokaż, a jeśli nie masz, to niech M Ci kupi, żebys na jutro miała:)
Czyli rozumiem, że jeśli to ciąża, to nieplanowana, tak? Nie bój nic, na pewno sobie poradzicie, skoro jesteś doświadczona mamą, to będzie dobrze! :) Trzymam kciuki!
No u mnie nie palnowana ale podejrzewam ze M maczał w tym palce bo wspominał i 3 [emoji19] bardziej się boję ze moze blizna nie wytrzymać [emoji20] [emoji20]

No u mnie nie palnowana ale podejrzewam ze M maczał w tym palce bo wspominał i 3 [emoji19] bardziej się boję ze moze blizna nie wytrzymać [emoji20] [emoji20]

No obawy są słuszne, bo zawsze jest jakieś ryzyko, ale spokojnie, znam kilka przypadków osobiście, gdzie ciąża była praktycznie rok po roku nieplanowana też i blizna dała radę. Jeśli faktycznie to "Jego sprawka", to szkoda, że z Tobą tego nie ustalił, ale dasz radę!:) Poza tym nie ma pewności na 100% nadal, czy to ciąża:) Daj znać, co i jak jutro:)

No obawy są słuszne, bo zawsze jest jakieś ryzyko, ale spokojnie, znam kilka przypadków osobiście, gdzie ciąża była praktycznie rok po roku nieplanowana też i blizna dała radę. Jeśli faktycznie to "Jego sprawka", to szkoda, że z Tobą tego nie ustalił, ale dasz radę!:) Poza tym nie ma pewności na 100% nadal, czy to ciąża:) Daj znać, co i jak jutro:)
Wspominał i pytał czy chce a ja odruchowo powiedziałam mamy dwojke to i z trójka damy radę ale się niby zabezpieczal ale wspomniałam że jest cień cienia na teście to sie ucieszył to chyba coś narobił [emoji19] postaram się jutro zrobić test ... Jak dalej będzie słaby to coś pomyśle ewentualnie poczekam i zobaczę czy sie miesiączka zacznie ....

Wspominał i pytał czy chce a ja odruchowo powiedziałam mamy dwojke to i z trójka damy radę ale się niby zabezpieczal ale wspomniałam że jest cień cienia na teście to sie ucieszył to chyba coś narobił [emoji19] postaram się jutro zrobić test ... Jak dalej będzie słaby to coś pomyśle ewentualnie poczekam i zobaczę czy sie miesiączka zacznie ....

No to daj znac, co i jak jutro:)

Ja na swoim pierwszym teście 3 dni przed miesiączką kreskę miałam jeszcze słabszą, na zdjęciach w ogóle nie była widoczna, następnego dnia była taka jak na Twoim zdjęciu :) dziś zaczynam 8 tydzień :)

Ja na swoim pierwszym teście 3 dni przed miesiączką kreskę miałam jeszcze słabszą, na zdjęciach w ogóle nie była widoczna, następnego dnia była taka jak na Twoim zdjęciu :) dziś zaczynam 8 tydzień :)
Gratulacje ... No ja robiłam wczoraj i była słabsza dziś już taka zobaczymy co to bedzie

reklama
Test wykonany dziś około 9 minut temu .... Jak myślicie ? Ciemniejsza niż poprzednio

Załączniki

• 152178189382818226159.jpg
    152178189382818226159.jpg
    497,8 KB · Wyświetleń: 157
Do góry