reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pozytywny czy negatywny

No obawy są słuszne, bo zawsze jest jakieś ryzyko, ale spokojnie, znam kilka przypadków osobiście, gdzie ciąża była praktycznie rok po roku nieplanowana też i blizna dała radę. Jeśli faktycznie to "Jego sprawka", to szkoda, że z Tobą tego nie ustalił, ale dasz radę!:) Poza tym nie ma pewności na 100% nadal, czy to ciąża:) Daj znać, co i jak jutro:)
Nie robiłam wczoraj zrobiłam dziś ....
361d39cd3a7724407d0bfaee53c06044.jpg

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jednak jeszcze poczekam zobaczę czy przyjdzie @ jestem w lekkim szoku no ale jak bedzie to i tak będę kochać [emoji173][emoji173]

Ja bym na Twoim miejscu nie czekała na @ tylko kwas foliowy zaczęła brać oczywiście, że będziesz kochać!
Kreska jest dość mocna, więc mozna gratulować, gdyby miała to być biochemiczna, to by nie ciemniala tak ładnie [emoji106]
1521783076-306169c2bc401020-aaaaaa.jpeg

U mnie pierwsze takie były a tu już 16tc, a skoro przed terminem ci wychodzi ładna, to bedzie super dzidziol[emoji64] nie chcesz jednak bety zrobić?

[emoji173]Tydzień 16[emoji64]

Ja bym na Twoim miejscu nie czekała na @ tylko kwas foliowy zaczęła brać oczywiście, że będziesz kochać!
Kreska jest dość mocna, więc mozna gratulować, gdyby miała to być biochemiczna, to by nie ciemniala tak ładnie [emoji106]
1521783076-306169c2bc401020-aaaaaa.jpeg

U mnie pierwsze takie były a tu już 16tc, a skoro przed terminem ci wychodzi ładna, to bedzie super dzidziol[emoji64] nie chcesz jednak bety zrobić?

Dziś prawidłowo powinna zacząć się @ .... Co do Bety nie mam za bardzo możliwości poniewaz nie mam z kim zostawić dzieci ... 27 marca mam wizytę u gina okaże się ... Tylko zastanawiam się który to byłby tydzień skoro jeszcze nie dawno wychodziły testy negatywne ...

Dziś prawidłowo powinna zacząć się @ .... Co do Bety nie mam za bardzo możliwości poniewaz nie mam z kim zostawić dzieci ... 27 marca mam wizytę u gina okaże się ... Tylko zastanawiam się który to byłby tydzień skoro jeszcze nie dawno wychodziły testy negatywne ...

A kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej @?

reklama
Do góry