turkusova
Fanka BB :)
Mam córcię. Zuzia ma 6 lat (ur. 28.01.2012 r.) w sumie to już prawie 7 [emoji33]Oooo super
A pierwszy dzidziuś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam córcię. Zuzia ma 6 lat (ur. 28.01.2012 r.) w sumie to już prawie 7 [emoji33]Oooo super
A pierwszy dzidziuś ?
Hej ja też z lubelskiego jestem i termin mam na 17.06Rety, dziewczyny. Ja taki nieogar w ciąży, że dopiero zobaczyłam ten wątek. No więc Ilona, lat 25. Pochodzę z woj. lubelskiego, spodziewam się pierwszego dziecka, choć przeszłam cykl wcześniej ciążę biochemiczną. Termin porodu mam na 16.06.19
O jak fajnie W jakim mieście będziesz rodzić?Hej ja też z lubelskiego jestem i termin mam na 17.06
Witam! Ja też mam termin na 13.06. A czy Miałaś już robione usg prenatalne?To jeszcze ja poproszę o dopiske termin 13.06 dziękuję z góry