reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się

Dopiero odnalazłam ten wątek, heheh udana jestem, siedzę na głównym tylko i nigdzie nie zaglądam ;-)
Paulina, 36 lat z Krakowa
Mam trójkę dzieci 7, 6 i 3 lata i teraz czekamy na czwarte, zawsze marzyła nam się czworeczka i po staraniach udało się zafasolkowac :-)
Baby_55 na kiedy masz termin?

reklama
Witam,
Z chęcią dołączę do Was. Mam 38 lat i jestem w 3 ciąży. Termin wg Usg 20czerwca A według OM 22 czerwiec. Na początku nie najlepiej przyjęłam wiadomość o ciąży Ale teraz już ok. Wychodzi ze zaszłam w samą okupację ale znając moje szczęście będziemy mieć 4 córeczkę.

Rety, dziewczyny. Ja taki nieogar w ciąży, że dopiero zobaczyłam ten wątek. No więc Ilona, lat 25. Pochodzę z woj. lubelskiego, spodziewam się pierwszego dziecka, choć przeszłam cykl wcześniej ciążę biochemiczną. Termin porodu mam na 16.06.19 ;)

Rety, dziewczyny. Ja taki nieogar w ciąży, że dopiero zobaczyłam ten wątek. No więc Ilona, lat 25. Pochodzę z woj. lubelskiego, spodziewam się pierwszego dziecka, choć przeszłam cykl wcześniej ciążę biochemiczną. Termin porodu mam na 16.06.19 ;)
Ja również ma tp na 16-06

Cześć wszystkim !:)

Z tej strony Aneta z Tychów (śląskie).
Mam 30 lat i to moja pierwsza ciąża. Udało się w 3 cyklu starań po odstawieniu tabletek , jestem bardzo szczęśliwa bo miałam nieregularne cykle oraz kiedyś zdiagnozowane PCOS.

Mój przewidziany przez kalkulator termin porodu to 5.06.2019.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki!:)

Cześć wszystkim !:)

Z tej strony Aneta z Tychów (śląskie).
Mam 30 lat i to moja pierwsza ciąża. Udało się w 3 cyklu starań po odstawieniu tabletek , jestem bardzo szczęśliwa bo miałam nieregularne cykle oraz kiedyś zdiagnozowane PCOS.

Mój przewidziany przez kalkulator termin porodu to 5.06.2019.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki!:)
O mamy ten sam termin porodu [emoji4]

A ja niestety musze opuścić wątek. Okazało się ze moja ciąża to ciąża pozamaciczna. Wszystkim zycze duzo zdrówka i powodzenia .

reklama
Do góry