reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie

reklama
O, to tutaj się witamy :) OK :)

Nazywam się Emilia, mam 29 lat, chociaż w marcu będzie 30. Mieszkam z moim partnerem w Gdańsku. To pierwsza ciąża, trochę niespodziankowa, bo ślub chcieliśmy brać w przyszłym roku, chociaż jesteśmy już 5 rok ze sobą. Cieszymy się oboje :) A więc nie staraliśmy się dotychczas, fasolka sama postanowiła wspomóc nasz proces decyzyjny. I dobrze, bo czas najwyższy.

Cześć dziewczyny!
Ewa, lat 24 (w listopadzie 25), ponad półtora roku po ślubie, a ogolnie jestesmy ze soba 9 lat! 2 poronienia za mną, pierwsze 2 mce po ślubie we wrzesniu w 9 tygodniu (i dopiero wtedu dowiedziałam sie o ciąży, drugie w październiku 2016 w 5 tygodniu. Teraz jestem w 9 tyg i 6 dniu. Od kiedy sie dowiedzialam jestem na tanletkach na podtrzymanie. Najpierw krwiak na macicy, teraz odklejająca sie kosmowka... Jedno maleństwo juz mamy ;-) drugie będzie z nami planowo 7 pazdziernika. Mam nadzieje, ze tym razem się uda... niżej nasz 5 miesieczny Franek :-)

Załączniki

• received_10207409292288596.jpeg
    received_10207409292288596.jpeg
    172,4 KB · Wyświetleń: 167
Witam nazywam sie Klaudyna mam 35 lat mieszkamy sobie 9 lat w Belgi ,mam codownego synka Erica ma 4 latka ,tydz temu dowiedzialam sie o ciazy okolo 6 tydz
Ostatnia miesiaczka 21 stycznia

Załączniki

• 20170225_074707.jpg
    20170225_074707.jpg
    316,8 KB · Wyświetleń: 142
Witam wszystkie Panie ;) mam na imię Agnieszka, 27 lat. Od urodzenia mieszkanka Poznania. Starania rozpoczęliśmy we wrześniu, ostatnia miesiączka 26 grudnia. Pierwsza ciąża, aktualnie 11 tydzień ;) wg lekarza termin porodu na 3 października, ale może być różnie ;) pozdrawiam

Witam Kobietki ! Nazywam się Marta,mam 24 lata, jestem z okolic Elbląga. O ciąży dowiedziałam się w 4 tc aktualnie jestem w 8tc. Jesteśmy z mężem pół roku po ślubie, starliśmy się od kilku miesięcy. To nasze pierwsze maleństwo :) Według lekarza mamy termin na 20 października :) Pozdrawiam :)

Cześć, jestem Beata, mam 27 lat, mieszkam na Śląsku. Wraz z Mężem spodziewamy się drugiego dziecka. Pierwsza była córeczka Kinga- 4.04.15. Obecnie oczekujemy na szczegółowe informacje bo data OM to 29.12.16, lecz z USG wynika że ciąża jest tydzień młodsza z powodu późniejszej owulacji. Tak więc zamiast 11 tyg. zaczynam jutro 10 tydzień. Termin oscyluje między 5 a 12 października. Miło mi dołączyć do Waszego grona [emoji1]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry