reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie

Cześć tu Kasia w tym roku kończę 26 lat, jestem z miejscowości pod Poznaniem:) To moja pierwsza ciąża, termin na 15 października tak jak koleżanka powyżej ;)

reklama
Hej jestem Daria. Mam 24 lata i pierwsze nasze dzieciątko w drodze 14 tc. Wcześniej przedstawiałam się w temacie listopadowych mam bo tak mi wyliczył jakiś internetowy kalkulator. Termin na 26 października dzień po moich imieninach. :)

Ooo nie widziałam wcześniej, że tutaj się witamy. Witam wszystkie Październikówki!!! Mam na imię Marta. W grudniu skończę 30 lat.
1 ciąża w 03.2011 zakończona w 38 tc- zdrowy synek.
2 ciąża 07/2016- Aniołek i teraz
3 ciąża 17 tc - nie do końca planowana i z lekką obawą ale jestem dobrej myśli.

Hej dziewczyny!
Mam na imię Ania, pochodzę z woj. Łódzkiego. W tym roku skończę 27 lat i obecnie jestem w swojej pierwszej ciąży. Termin mam na początek października, ale wiem już, że będę miała robione cc, więc urodzę pewnie jakoś pod koniec września. Z ogromnym zainteresowaniem czytam co się da na temat ciąży i noworodków, a to wszystko dlatego, że jestem kompletnie zielona w tym temacie :)

Hej! Październikowe Mamy czytam już od przeszło miesiąca. Nigdy nie udzielałam aie się na żadnych forach ani portalach społecznościowych. To moj debiut.:)
Mam 24 lata. I jestem 21 tygodniu pierwszej ciąży. Dokładnie 20+5. Zarejestrowałam się żeby móc trochę skorzystać z Waszej wiedzy i doświadczenia.
Pozdrawiam serdecznie,
Paula.

Hej! Październikowe Mamy czytam już od przeszło miesiąca. Nigdy nie udzielałam się się na żadnych forach ani portalach społecznościowych. To mój debiut.:)
Mam 24 lata. I jestem 21 tygodniu pierwszej ciąży. Dokładnie 20+5. Zarejestrowałam się żeby móc trochę skorzystać z Waszej wiedzy i doświadczenia.
Pozdrawiam serdecznie,
Paula.

Cześć dziewczyny, postanowiłam dołączyć do Waszego grona, właśnie dziś w niedzielę o 6.00 rano :-D Ach, ta ciążowa bezsenność ;-) Też podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale ciągle odkładałam rejestrację. Aż w końcu się zmobilizowałam :-) Mam na imię Natalia, 28 lat i jestem z Krakowa. Dzisiaj to mój 21+3 tc. Czekam na synka :-) Wiem,że dobre duszyczki tutaj slużą radą i wsparciem, to moje pierwsze dziecko więc grunt mój jeszcze grząski. Z Wami na pewno będzie łatwiej i przyjemniej :-D Pozdrawiam ciepło!

Hej! Piszę tutaj, bo kilka dni temu pisałam na wątku głównym z pytaniem czy można jeszcze dołączyc do Was na wątku zamkniętym, a potem okazało się, że temat główny też został zamknięty i nie wiem jak się teraz z Wami skontaktowac :( Czy to znaczy , ze nie dopisujecie już nowych osób?

Hej ja tak samo pisałam o dołączenie do grupy, napisałam też wiadomość do xBum i też zero odpowiedzi.
Szkoda, że główny wątek został zamknięty, bo można by było dalej na nim pisać...

reklama
Ma razie nikogo nie dodajemy .
Możecie utworzyć w pazdziernilowyh mamach , osobmy wątek - dla osob nowych .
Lub moge wam taki utworzyć , pozdrawiam.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t1d [emoji594]

Do góry