reklama
O, to tutaj się witamy OK
Nazywam się Emilia, mam 29 lat, chociaż w marcu będzie 30. Mieszkam z moim partnerem w Gdańsku. To pierwsza ciąża, trochę niespodziankowa, bo ślub chcieliśmy brać w przyszłym roku, chociaż jesteśmy już 5 rok ze sobą. Cieszymy się oboje A więc nie staraliśmy się dotychczas, fasolka sama postanowiła wspomóc nasz proces decyzyjny. I dobrze, bo czas najwyższy.
Nazywam się Emilia, mam 29 lat, chociaż w marcu będzie 30. Mieszkam z moim partnerem w Gdańsku. To pierwsza ciąża, trochę niespodziankowa, bo ślub chcieliśmy brać w przyszłym roku, chociaż jesteśmy już 5 rok ze sobą. Cieszymy się oboje A więc nie staraliśmy się dotychczas, fasolka sama postanowiła wspomóc nasz proces decyzyjny. I dobrze, bo czas najwyższy.
Cześć dziewczyny!
Ewa, lat 24 (w listopadzie 25), ponad półtora roku po ślubie, a ogolnie jestesmy ze soba 9 lat! 2 poronienia za mną, pierwsze 2 mce po ślubie we wrzesniu w 9 tygodniu (i dopiero wtedu dowiedziałam sie o ciąży, drugie w październiku 2016 w 5 tygodniu. Teraz jestem w 9 tyg i 6 dniu. Od kiedy sie dowiedzialam jestem na tanletkach na podtrzymanie. Najpierw krwiak na macicy, teraz odklejająca sie kosmowka... Jedno maleństwo juz mamy ;-) drugie będzie z nami planowo 7 pazdziernika. Mam nadzieje, ze tym razem się uda... niżej nasz 5 miesieczny Franek :-)
Ewa, lat 24 (w listopadzie 25), ponad półtora roku po ślubie, a ogolnie jestesmy ze soba 9 lat! 2 poronienia za mną, pierwsze 2 mce po ślubie we wrzesniu w 9 tygodniu (i dopiero wtedu dowiedziałam sie o ciąży, drugie w październiku 2016 w 5 tygodniu. Teraz jestem w 9 tyg i 6 dniu. Od kiedy sie dowiedzialam jestem na tanletkach na podtrzymanie. Najpierw krwiak na macicy, teraz odklejająca sie kosmowka... Jedno maleństwo juz mamy ;-) drugie będzie z nami planowo 7 pazdziernika. Mam nadzieje, ze tym razem się uda... niżej nasz 5 miesieczny Franek :-)
Załączniki
Kornelcia05
Moderatorka
Witam nowe mamy [emoji4] gratulacje[emoji4]
Witam wszystkie Panie mam na imię Agnieszka, 27 lat. Od urodzenia mieszkanka Poznania. Starania rozpoczęliśmy we wrześniu, ostatnia miesiączka 26 grudnia. Pierwsza ciąża, aktualnie 11 tydzień wg lekarza termin porodu na 3 października, ale może być różnie pozdrawiam
Marciaaa55
Zaangażowana w BB
Witam Kobietki ! Nazywam się Marta,mam 24 lata, jestem z okolic Elbląga. O ciąży dowiedziałam się w 4 tc aktualnie jestem w 8tc. Jesteśmy z mężem pół roku po ślubie, starliśmy się od kilku miesięcy. To nasze pierwsze maleństwo Według lekarza mamy termin na 20 października Pozdrawiam
VanjaLind
Fanka BB :)
Cześć, jestem Beata, mam 27 lat, mieszkam na Śląsku. Wraz z Mężem spodziewamy się drugiego dziecka. Pierwsza była córeczka Kinga- 4.04.15. Obecnie oczekujemy na szczegółowe informacje bo data OM to 29.12.16, lecz z USG wynika że ciąża jest tydzień młodsza z powodu późniejszej owulacji. Tak więc zamiast 11 tyg. zaczynam jutro 10 tydzień. Termin oscyluje między 5 a 12 października. Miło mi dołączyć do Waszego grona [emoji1]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ella23
Zaciekawiona BB
Raz jeszcze- Czesc Ela z Krakowa - 34 letnia optymistka, mama 2 wspanialych corek (7 i 4 lat), milosniczka kotow i wielokilometrowych spacerow
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: