reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;)

To ja tez sie przedstawie hihi.. Mam na imie Ania, mam 26 lat. Od 7 lat w malzenstwie i mam 7 letnia corke. Jestem jeszcze przed wizyta u gina. Aktualnie koncowka 6 tyg:p

reklama
Formalnie też się tutaj przedstawię.
Mam na imię Agnieszka, mam 25 lat (26 w sierpniu). To moja druga ciąża, ale tym razem liczę na szczęśliwe rozwiązanie. Jestem szczęśliwa i przerażona jednocześnie.

Zosia/Agnieszka lat jeszcze 34 (niebawem to się zmieni), 5 lat starań, jedno poronienie i po 9miesiącach kolejna ciąża. Mam już 7 letniego syna. Na forum od 2009 roku. Od 10 lat mężatka.

Zosia/Agnieszka lat jeszcze 34 (niebawem to się zmieni), 5 lat starań, jedno poronienie i po 9miesiącach kolejna ciąża. Mam już 7 letniego syna. Na forum od 2009 roku. Od 10 lat mężatka.
Zosia? Jal będę miała kiedyś córkę to tak właśnie dam jej na imię [emoji7]

eiktrjjge03lkilf.png

Cześć:) Jestem Magda, mam 22 lata. Wczoraj - dwie kreski na teście ciążowym. Dzisiaj- wizyta u ginekologa, 5/6 tydzień ciąży. W małżeństwie jestem od 1,5 roku. Nie planowaliśmy z mężem jeszcze dzieciątka ale liczyliśmy się z tym, że może się pojawić. Cieszymy się obydwoje, jednak jesteśmy też nieco ,,przerażeni''. Jest to nasze pierwsze dziecko. Kompletnie nie wiem jeszcze co robić, gdzie iść, jak się odżywiać.

Cześć dziewczyny :) Mam na imię Kasia i również wygląda na to, że mogę do Was dołączyć. Mam 30 lat, jestem po ślubie 6 lat, a staraliśmy się o dzidzię ok 5 miesięcy, w tym 3 cykle z monitoringiem owulacji, oraz prowadzeniem kalendarza. Będzie to nasze pierwsze dziecko i cieszę się niesamowicie! Ogrom szczęścia mną zawładnął ale i przerażenie co będzie dalej i jak sobie damy radę.

Cześć Dziewczyny :) wszystko wskazuje na to że po raz trzeci zostanę mamą [emoji85] niby się staraliśmy przez ostatnie kilka miesięcy ale jesteśmy w wielkim szoku ! Mam 38 lat , dwójkę synów ( 9 i 5) i oczywiście marzę o księżniczce [emoji175].

oar8rjjgbzf8ekll.png

reklama
Do góry