reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;)

Witam kochane! Znów tu wróciłam, prędzej sie nie udało ale juz dziś wiem ze mała fasolka siedzi we mnie! Dziś testowałam, mamy dwie kreseczki [emoji5][emoji5][emoji5] ale jestem szczęśliwa!! Czekam na M aż wróci z pracy żeby podzielić się z nim tą radosną nowiną! A teraz lecę do sklepu po jakiś prezencik żeby zapamiętał tą chwile na zawsze hihi może buciki? Co Wy na to? Pozdrawiam wszystkich [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
4abdbfdf513f8db83b19699b3b51781e.jpg

A ja mam na imię Dorota, 21 l [emoji6] mieszkam w Niemczech (okolice Kassel) ale pochodzę z woj. lubuskiego. Pracuje w restauracji razem z moim M [emoji4]

Witajcie jestem tu nowa [emoji4] z moich obliczeń wynika ze na świat powitamy naszego pierwszego maluszka właśnie we wrześniu.Nazywam się Patrycja mam 23 lata jestem z Warszawy [emoji8] pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy dużo zdrowka[emoji8]
4e3cb51f0cef8f5a17189126494e1d39.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a komu już mowilyscie o ciąży?:) Mnie bardzo korci żeby powiedzieć całej rodzinie:) ale sama nie wiem czy to nie za szybko..

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najpierw tutaj się przywitam. Mam na imię Marta, mam 32 lata (jeszcze :-) ) jestem z woj. łódzkiego. Mam już dwójkę synów. Teraz marzy mi się córeczka, no ale zobaczymy. Strzał był 3 dni przed owu 1 x i udało się więc szansa jest.

Do góry