reklama
Lola87
Fanka BB :)
Zosia? Jal będę miała kiedyś córkę to tak właśnie dam jej na imię [emoji7]Zosia/Agnieszka lat jeszcze 34 (niebawem to się zmieni), 5 lat starań, jedno poronienie i po 9miesiącach kolejna ciąża. Mam już 7 letniego syna. Na forum od 2009 roku. Od 10 lat mężatka.
Patty23
Hey wszystkim Mamusia i przyszlym Mamusia Jestem Patrycja mam 24, mieszkam w Uk Mam coreczke ma prawie 8 lat, i czekamy na fasolke jestem w 6 tygodniu dlugo oczekiwanej ciazy
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Cześć Jestem Magda, mam 22 lata. Wczoraj - dwie kreski na teście ciążowym. Dzisiaj- wizyta u ginekologa, 5/6 tydzień ciąży. W małżeństwie jestem od 1,5 roku. Nie planowaliśmy z mężem jeszcze dzieciątka ale liczyliśmy się z tym, że może się pojawić. Cieszymy się obydwoje, jednak jesteśmy też nieco ,,przerażeni''. Jest to nasze pierwsze dziecko. Kompletnie nie wiem jeszcze co robić, gdzie iść, jak się odżywiać.
Cześć dziewczyny Mam na imię Kasia i również wygląda na to, że mogę do Was dołączyć. Mam 30 lat, jestem po ślubie 6 lat, a staraliśmy się o dzidzię ok 5 miesięcy, w tym 3 cykle z monitoringiem owulacji, oraz prowadzeniem kalendarza. Będzie to nasze pierwsze dziecko i cieszę się niesamowicie! Ogrom szczęścia mną zawładnął ale i przerażenie co będzie dalej i jak sobie damy radę.
ekumi
Zaangażowana w BB
Cześć Dziewczyny wszystko wskazuje na to że po raz trzeci zostanę mamą [emoji85] niby się staraliśmy przez ostatnie kilka miesięcy ale jesteśmy w wielkim szoku ! Mam 38 lat , dwójkę synów ( 9 i 5) i oczywiście marzę o księżniczce [emoji175].
reklama
justys0702
Witajcie na naszym forum[emoji5] gratuluje pozytywnych testow[emoji5]
Podziel się: