reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się! :)

Alez Cię wywialo pod sam ocean! A już miałam nadzieję że ktoś bliżej i może też rodIc w Mullingar będzie ;)

85993e3krgxydke3.png

reklama
To ja tez Karolina mam 24 lata pierwsza ciaza ... date mam na 26 lutego obecnie zaczynam 6 tydzien. Mieszkam w Irlandi moj partner to irlandczyk 4 lata temu przeszlam zakrzepice lewej nogi wiec od poczatku ciazy jestem na zastrzykach brzuch w siniakach no i jeszcze lek zeby wszystko bylo OK
Witamy , i powodzenia życzę , ja też mieszkam w Irlandii ;), uwielbiam Galway :)! a sama mieszkam w co.Dublin

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny!

Dzisiaj i ja dołączam do lutowych mamusiek :) jestem Karina, 28 lat, obecnie 9 tc i termin na 9.02 i już się nie możemy z mężem doczekać naszego małego Orzeszka :)
Jestem pełna obaw i wiecznie myślę o Maleństwie ponieważ nasza pierwsza Kruszynka w 4 tc nas opuściła i teraz bardzo się martwimy żeby wszystko było dobrze z obecną :(
Na razie wszystko wygląda super więc jesteśmy dobrej myśli :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :)

Cześć Dziewczyny!

Dzisiaj i ja dołączam do lutowych mamusiek :) jestem Karina, 28 lat, obecnie 9 tc i termin na 9.02 i już się nie możemy z mężem doczekać naszego małego Orzeszka :)
Jestem pełna obaw i wiecznie myślę o Maleństwie ponieważ nasza pierwsza Kruszynka w 4 tc nas opuściła i teraz bardzo się martwimy żeby wszystko było dobrze z obecną :(
Na razie wszystko wygląda super więc jesteśmy dobrej myśli :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :)
Witam!!! Zapraszam na główny wątek ;)

85993e3krgxydke3.png

Witam , To jeszcze ja.:)....Mam na imie Asia 36lat, jedna corka 8,5...obecnie jestem w 8 tyg ciazy termin mam 14.02:) .Mieszkam w Irlandii. Pozdrawiam!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny , mam na imię Karolina mam 31 lat i jestem mamą trójki dzieci , Oliwka 11 lat Michaś 9 lat i Laura 13 miesięcy .. w czwartek pozytywny test a we wtorek wizyta u lekarza - 8 tydzień .. Niestety mam zagrożenie życia ponieważ to 4 cięcie cesarskie .. mam zastanowić się nad usunięciem bo mogę zejść z tego świata .. Przykre mając na uwadze widok bijącego serduszka ..

reklama
Hej, ja też dołączam do dumnych lutowych Mam :). Mam 26 lat, od trzech lat jestem szczęśliwą mężatką i to będzie nasze pierwsze dziecko. Mieszkam w Krakowie.

Do góry