reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się

Dołączam i ja :)
Mam na imię Martyna, mam 26 lat. Mieszkam w okolicach Warszawy :) To moja druga ciążą. Jestem już mamą 10 miesięcznego Antosia. Oczywiście zastanawiam się jak poradzę sobie z dwójką tak małych dzieci, ale taki był plan, żeby była mała różnica wieku, a dzięki temu przedłużyć mój pobyt w domu ;-)

reklama
Hej,okolice Bielska- Białej.To moja druga ciąża synek ma 4 latka a taraz jestem w 11 tygodniu termin na 5 czerwca no i oczywiście liczę na dziewczynkę:)pozdrawiam:happy:

Hej mam na imię Patrycja mam 19 lat jestem w 7tyg ciązy mieszkam w UK ale mozliwe ze urodze w Niemczech bo tam jest tatus. Mam ochotę z kims popisac kto jest w podobnym wieku lub w podobnym wieku urodzil dzidzi bo troszke jestem przerazona pozdrawiam :)

Kochane moge dolaczyc? Zaczynamy 10 tydzien :) to moja pierwsza ciaza (niestety zagrozona- wiec od 6 tyg na l4) mam 22 lata i udalo nam sie w 1 cyklu :)

reklama
Do góry