reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

reklama
Hej :-):) Mam na imię Karolina, mam 26 lat,mieszkam w Niemczech. Jestem już mamą 5-letniej Sary i właśnie dzisiaj się dowiedziałam,że będzie miała rodzeństwo. Jestem jeszcze w szoku,ale cieszę się.

Czesc! Mam nadzieję że mogę dołączyć? Jestem Kasia z Katowic mam 30 dyszki na karku, to moja druga wyczekiwana ciążą, obecnie 13w5d. Miło byłoby Was poznać :D

Cześć Kasia8437.
Bardzo miło Cię poznać :)
Ja przy okazji tez się przedstawię,mam na imię Klaudia,mam 24 lata,mieszkam w Krakowie,to moja pierwsza wymarzona ciąża :)
Pozdrawiam

Hej mamusie. Pozwolę sobie dołączyć.
Niedawno skończyłam 25 lat, mieszkam we Wrocławiu. Mam prawie 6 letnią córę, więc myślałam że nic w ciążowym temacie mnie nie zaskoczy. Niestety aktualną ciąże przechodzę bardzo ciężko - przerabiam praktycznie wszystkie możliwe dolegliwości. Ale mam nadzieję że w tym drugim trymestrze poczuję sie lepiej i będę w stanie cieszyć się moim błogosławionym stanem :)

Czesc. A ja jestem Natalia. To moja pierwsza ciąża. Już 14 tydzień. Też miałam chyba wszystkie możliwe objawy, jednak najbardziej dokuczaly mi wymioty trwające do 12 tygodnia. ;)

reklama
Do góry