reklama
ciasteczko
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Mam 30 lat i mamy mężem już córeczkę, która ma 21 miesięcy. Obecnie jestem w 9 tygodniu ciąży. Staraliśmy się 5 cykli i udało się. Jesteśmy bardzo szczęśliwi. Termin porodu na 5 czerwca.
M
marzycielka
Gość
To i ja dołączam,
Nazywam się Paulina, mam 24 lata i mieszkam w Warszawie. O ciążę staraliśmy się 1,5 roku i w końcu się udało! Jest to moja pierwsza ciąża i spełnienie marzeń! pozdrawiam wszystkie mamy!:-)
Hej dziewczyny Mam 30 lat i mamy mężem już córeczkę, która ma 21 miesięcy. Obecnie jestem w 9 tygodniu ciąży. Staraliśmy się 5 cykli i udało się. Jesteśmy bardzo szczęśliwi. Termin porodu na 5 czerwca.
Witam wszystkie czerwcowe mamy Nazywam się Natalia, mam 24 lata, jestem 5 miesięcy po ślubie, jest to moja pierwsza ciąża, udało się już na drugiej próbie
Witajcie:-)
justyna270284
Witam wszystkie mamy.
Mam na imię Justyna i już prawie 31 lat. Mieszkam w Lublinie. Mam już 3 i pół letniego synka. Mój dom opanowany jest przez mężczyzn (mój tata, mąż i syn). Przydałaby się teraz córeczka :-)
Mam na imię Justyna i już prawie 31 lat. Mieszkam w Lublinie. Mam już 3 i pół letniego synka. Mój dom opanowany jest przez mężczyzn (mój tata, mąż i syn). Przydałaby się teraz córeczka :-)
M
marzycielka
Gość
Witam wszystkie mamy.
Witaj;-)
reklama
Kamcia2810
Witam nowe mamusie i gratuluję
Podziel się: