reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

missiiss1301

Kochamy Cię Antosiu :*
Miasto
Wroclove :)
;-)To ja zacznę pierwsza:-)

Mam na imie (e)Milka i mam 25 lat. Mam juz jednego urwisa Jasia który w listopadzie skończy 4 latka i jednego aniołka Antosia. Pochodzę z dolnego śląska :tak:O dziadzie staraliśmy sie z m-em 2lata:blink:
Uwielbiam szydelkowac i rysować.

reklama
Hej (e)Milka
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
ja mam na imię Marta jak widać po nicku
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
mam 24 lata i też jestem z dolnośląskiego...
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Mieszkamy jeszcze przez miesiąc w Hadze (Holandia) , ale pod koniec października wracamy do Polski.
Mój synek ma na imię Kacper i ma 4 i pół roku
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
od drugiego brzdąca staraliśmy się 8 miesięcy...

Cześć dziewczyny! :-) Ja nazywam się Paula, mam 21 lat. Nasza córcia ma 1,5 roku i chociaż nie wiem jak to możliwe :szok:, teraz zaszliśmy już w pierwszym miesiącu starań z pomocą testów owu, celowaliśmy w chłopca :cool2: teraz trzymam mocno kciuki żeby nasza fasolka się utrzymała i zadomowiła na dobre :tak:

Mam na imię Agata, i jak narazie jestem najstarsza bo mam 32 lata, jestem mamą 4 letniego chłopca, a to moja 4 ciąża (2 krotnie poroniłam). Ty razem liczę na dziewczynkę, ale jajważniejsze żeby ciąża się utrzymała i dziecko, kim kolwiek będzie, urodziło się zdrowe. Jestem ze śląska.

To i ja się oficjalnie przedstawie ;-)
Mam na imię Monika i pochodzę z Pomorza. Mam 30 lat i 3-letniego synka. Niestety jestem też mamą dwóch aniołków. Marzę aby ta ciąża skończyła się szczęśliwie i synek miał w końcu ziemskie rodzeństwo.

Witajcie mamusie:* Mam na imię Gosia, 31 lat. jestem mamą 4 letniego Dawidka. Teraz wszystko wskazuje na to, że będzie drugie dziecko a udało się za pierwszym podejściem tak samo jak w przypadku synka. Chciałabym aby każda z nas doczekała szczęśliwie porodu i mogła cieszyć się zdrowym dzieckiem:) buziaki

Czesc. Mam na imie Magda. Mieszkam w UK. Mam coreczke Antosie, 3,5 roczku. Pisze z wielka bojaznia i nawet nie wiem, czy dotrwam z Wami do konca...Mam pewne problemy, przez ktore bardzo martwie sie o moja Fasolke. Pozdrawiam :)

Hej :) Jestem Milena. O naszą fasolkę toczyliśmy długi i ciężki bój...po 2latach starań, leczeniu hormonalnym (PCOS), monitorowaniu owulacji - udało się! Jesteśmy przeszczęśliwi, a zarazem pełni obaw, bo jednak biorę leki na podtrzymanie... Życzę nam wszystkim szczęśliwych i pięknych 9ciu miesięcy!:*

Jestem Wiola. Lat 28. Mam dwoch cudnych synkow 4 i 2 latka a teraz totalne zaskoczenie i czuje, ze trzeci synek sie szykuje. Mieszkamy w UK :)

reklama
Mam na imię Agnieszka. Mieszkam w UK i to moja pierwsza ciąża tutaj. Chcielismy po prostu drugie dziecko ale czuje ze to drugi chlopak chociaz po chichu marzy mi sie córeczka.

Do góry