reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Hej, jestem Jola mam 38 lat mam 3 dzieci w wieku 19,17 i 7 lat od dwoch lat staralismy sie. W marcu tego roku nam sie udalo ale niestety jak szybko przyszlo tak szybko sie skonczylo. Udalo sie po raz drugi no i czekamy. Od roku mieskzmy w Holandi.

reklama
Cześć dziewczyny. Mam na imię Kamila i już prawie 27 lat. Mam córę Emilkę która za 5 dni skończy roczek. Jestem ze Śląska a dokładnie z Bierunia. Nie staraliśmy się o drugie dziecko, ale oboje z mężem bardzo się cieszymy :-)

Melduje się mam na imię Małgosia mam 28 lat. Mieszkam w okolicach Warszawy.To nasza pierwsza fasola :) Początek 6 tygodnia. Jestem mega zadowolona, zszkowana i jakoś w to nie mogę wierzyć hehehehe. Pozdrawiam :*

To i ja dołączę :) Jestem Martyna mam 21 lat , 2 letnia córeczkę Kornelie :) A nasza historia jest kłódka w sierpniu bralismy ślub we wrześniu był wekend miodowy idealnie zaplanowany i udało sie :) Mieszkam na górnym śląsku jestem artysta plastykiem i florystka:)

Witam wszystkie czerwcowe Mamusie! Mam na imię Daria lat 30. Jestem mamą 6letniego łobuza i zapowiadają się dwa kolejne :-)

No to i ja się odważę... Jestem Agnieszka, mam 28 lat i mieszkam w Warszawie. To moja pierwsza ciąża i moje pierwsze szczęście.
Jestem mężatką od 3 lat i właśnie na rocznicę ślubu sprawiliśmy sobie z mężem taki prezent :)

reklama
Witajcie dziewczynki <3 Wczoraj dowiedziałam się o ciąży/, Mam już synka 7 letniego i jednego aniołka, który opuścił mnie w marcu tego roku. Teraz czuję, że będę miała dziewczynkę :D

Pozdrawiam serdecznie

Do góry