Hej, jestem Jola mam 38 lat mam 3 dzieci w wieku 19,17 i 7 lat od dwoch lat staralismy sie. W marcu tego roku nam sie udalo ale niestety jak szybko przyszlo tak szybko sie skonczylo. Udalo sie po raz drugi no i czekamy. Od roku mieskzmy w Holandi.
reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Mam na imię Kamila i już prawie 27 lat. Mam córę Emilkę która za 5 dni skończy roczek. Jestem ze Śląska a dokładnie z Bierunia. Nie staraliśmy się o drugie dziecko, ale oboje z mężem bardzo się cieszymy :-)
martucha020290
Dziewczyny zapraszamy na pogaduchy czerwcowek tam jestesmy wszystkie tu sie tylko przedstawiamy
GingerBaby
Melduje się mam na imię Małgosia mam 28 lat. Mieszkam w okolicach Warszawy.To nasza pierwsza fasola Początek 6 tygodnia. Jestem mega zadowolona, zszkowana i jakoś w to nie mogę wierzyć hehehehe. Pozdrawiam :*
martynaxyxymartyna
To i ja dołączę Jestem Martyna mam 21 lat , 2 letnia córeczkę Kornelie A nasza historia jest kłódka w sierpniu bralismy ślub we wrześniu był wekend miodowy idealnie zaplanowany i udało sie Mieszkam na górnym śląsku jestem artysta plastykiem i florystka
martucha020290
Mimula gratuluje podwójnego szczęścia. i zapraszamy na pogaduchy czerwcówek...
Lady Agnes
No to i ja się odważę... Jestem Agnieszka, mam 28 lat i mieszkam w Warszawie. To moja pierwsza ciąża i moje pierwsze szczęście.
Jestem mężatką od 3 lat i właśnie na rocznicę ślubu sprawiliśmy sobie z mężem taki prezent
Jestem mężatką od 3 lat i właśnie na rocznicę ślubu sprawiliśmy sobie z mężem taki prezent
GingerBaby
Ooooooo wreszcie ktoś kolo mnie :-) hej dziewczynki
reklama
ginger0805
Początkująca w BB
Witajcie dziewczynki <3 Wczoraj dowiedziałam się o ciąży/, Mam już synka 7 letniego i jednego aniołka, który opuścił mnie w marcu tego roku. Teraz czuję, że będę miała dziewczynkę
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
Podziel się: