reklama
mamma-mila
Fanka BB :)
Witam Was serdecznie,
mam na imie Agnieszka i jestem z Gdańska To moja pierwsza ciąża, więc bardzo sie przejmuję.
Heej no w końcu ktoś znad morza! Witam Cię serdecznie i zapraszam do naszego grona
erzsebeth
witajcie mam na imie Paulina mieszkam w Poznaniu, mam 20 lat z narzeczonym staralismy sie dopiero drugi miesiac w tym w ciagu pierwszego zalapalam ostrego wirusa oskrzeli czego wynikiem byla spozniona @ (a juz wariowalam ze szczescia ) i owulacja wiec szybko sie wstrzelilismy, dowiedzialam sie 21 w 2 rocznice naszego zwiazku w przed dzien terminu @ narzeczony narazie nie wie, czekam na odp moment
M
marzycielka
Gość
Hej
Jestem Kasia (27 lat) i jestem mamą Oliwki z 2008 roku . Dzisiaj zrobiłam test i wyszły mi dwie kreseczki. Spodziewamy się drugiego dziecka. Termin porodu jaki mi wyszedł to 30 czerwiec 2015 rok.
Jestem Kasia (27 lat) i jestem mamą Oliwki z 2008 roku . Dzisiaj zrobiłam test i wyszły mi dwie kreseczki. Spodziewamy się drugiego dziecka. Termin porodu jaki mi wyszedł to 30 czerwiec 2015 rok.
Witam Was serdecznie,
mam na imie Agnieszka i jestem z Gdańska To moja pierwsza ciąża, więc bardzo sie przejmuję.
Ja z Gdyni
M
marzycielka
Gość
marzycielka, ja rowniez na 30 czerwca
Ciekawe , która będzie pierwsza ;-)
To twoja pierwsza ciąża?
Ja jestem ze Starachowic w województwie świętokrzyskim.
reklama
erzsebeth
marzycielka, tak to moja pierwsza ciaza, mam 20 lat i zawsze bylam razsadna tak mnie wychowano, za nic w swiecie nie chcialam wpadki, z narzeczonym dopiero od wrzesnia zaczelismy wiec to drug cykl i @ nie ma 2 dzien a testy 3 roznych firm wyszly pozytywne, ja jestem z poznania
Podziel się: