reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

reklama
Laydeek a co tak staro wygladam?:p

Jezyk co Ty tam gadasz :p przeciez ja zaraz mamusia zostane ;-)

Megami haha mi tez :p ja sie zatrzymalam co prawda w wieku 21 lat ;-)

Ja tam sie ciesze ze 91 ;-) moja sis 89 i to chyba felerny rocznik ;-)

Ej ej wypraszam sobie ja jestem 89 i to zajebisty rocznik :-D :p

Laydeek ooo nie powiedziałabym ze ty taka "stara" :-D wyglądasz dużo młodziej ;-)

Ja, jak jezyk i Aza, '82, staro się nie czuję... kryzys był, jak 30 kończyłam, a teraz to już z górki :sorry2:
Uuuu... powiało optymizmem :-D Czas leci, jak szalony, ale super Wam, prawie wszystkie młodsze jesteście. Pamiętam, jak dziś, jak moja mama kończyła 30 lat i pomyślałam sobie wtedy "ale mam starą mamę" :-p a dziś... nie czuję się na swoje lata, nikt mi nigdy nie dał tyle, co mam, to też podnosi na duchu, no i w dodatku męża mam rok młodszego, to i sama przy nim młodziej się czuję :cool2:

ja nie pamiętam ile mam lat. ale mam tak juz od dawna. jak się przy porodzie młodego pytali o mój wiek, to też podałam zły. dopiero później na wypisie ze szpitala patrzę, a tam 26 (a miałam jeszcze 25 i sobie zawyżyłam nieświadomie) :rofl2::rofl2::rofl2:. teraz mam 28 - muszę zapamiętać na porodówkę :cool2::cool2:

No to mnie dziś gin na wizycie pytał ile mam lat yo mówię że 23 a on "to młodziutka mama o to już druga dzidzia" a ja whaaaaaaat i potem mnie olsnilo co ja walnelam :p bo 23 to ja miałam 4 lata temu :p się gin śmiał tylko z mojego zakręcenia z pokręceniem :p

reklama
Do góry