reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie :)

To może i ja coś skrobnę ;)
Mam na imię Ania, za momencik 30 latek mi stuknie, z moim M jesteśmy razem prawie 10 lat, a teraz intensywnie staramy się zorganizować nasz wrześniowy ślub :D Datę mamy ustaloną od ponad roku, więc ciąża niczego nie przyspiesza. Właśnie decyzja o ślubie była impulsem do starań o szkraba.

reklama
no to teraz kolei na mnie, ja jestem najstarsza z was, ale ja pozno zaczelam zycie rodzinne, mam na imie kasia, mieszkam od zawsze w Katowicach, mam 34 lata, matyldzia ma 4,5 roczku, to jest moja druga ciaza i oby ostatnia, docelowo dwojka dzieci, a potem inwestycja w siebie :)
A nie jestes ;-)najstarsza, ja mam wiecej latek :-D

A ja jestem Natalia, w tym roku 24 lata, mezatka od stycznia 2009, mama pierwszy raz zostalam w grudniu 2011, a o naszego drugiego lobuziaka chcielismy sie starac jak Lidia w grudniu skonczy 2 latka, ale szczescie zlapalo nas wczesniej. Oboje jestesmy szczesliwi, bo drugi maluszek byl planowany, choc czasowo sie przesunelo :)

Aha...pochodze ze Slaska (Bytom), ale teraz mieszkam w Niemczech.

Witam się również i ja :-) Mam 29 lat, jesteśmy razem z mężem 12 lat ale 5 lat po ślubie, mamy synka 2 latka i chcieliśmy dla niego rodzeństwo, no i chyba się udało... :-)

hej ;)
ja jestem Bogusia, ale strasznie nie lubie swojego imienia wiec wszyscy mowia mi Bogna i jestem z Rzeszowa;) Mam troszke gorsza sytuacje, poniewaz mam 20 lat i dzidzius nie byl planowany, ale i tak jestesmy razem z chlopakiem bardzo szczesliwi :-) chociaz rodzice jeszcze o tym nie wiedza i boje sie ich reakcji... o slubie bedziemy myslec pewnie dopiero jak sie wszystko ustatkuje, ulozy i wyrobimy z praca, uczelnia i finansami :)

Buziaki ;)

Cześć !
Mam na imię Kinga pochodzę i mieszkam w Krakowie.
W kwietniu skończyłam 27 a moja córeczka 3 lata.
Moja sytuacja jest troszeczkę bardziej skomplikowana niż większości z Was aczkolwiek nie zmienia to faktu, że jestem bardzo szczęśliwa z powodu drugiej ciąży !! :-)

Życzę Wam wszystkim cudownych już ok 7 miesięcy !! :)

Beata, 27 lat:) mam juz synka 2,5 letniego. druga dzidzia planowana i udalo sie za pierwszym razem. mezatka jestem od 4 lat juz. oj zlecialo:)

bodziuu a ty jestes w ktorym tyg?

reklama
I ja też Beata.Za miesiąc 29 lat, po ślubie 6 lat.w związku z obecnym mężem 10 lat.Dwójka dzieci, dwójka chciana i planowana. Niestety ciąże jak i porody trudne, z komplikacjami bardzo poważnymi co skutecznie odstraszało mnie od kolejnej ciąży pomimo ogromnego pragnienia. No i co.los sam zadecydował :)Pomimo zabezpieczenia jest kolejne i pozostaje mi tylko mieć nadzieję i wiarę że wszystko ułoży się należycie i dziecko urodzi się tak jak powinno.

Do góry