a nie tylko podczytywac..... ;-)Hallo Pati cudnie, że co raz więcej mamuś przybywa
Dziewczyny odwagi, więcej popisać z nami, zdjęcia powklejać i up.
reklama
Martyna Meczke
Zaciekawiona BB
Hej Mamuśki
Mam na imię Martyna, mieszkam w Poznaniu i jestem mamą Lenki,która urodziła się 2 września
Chciałabym do was dołączyć tylko muszę się jakoś z tym wszytskim tu zapoznac ,jeśli oczwiście nie macie nic przeciwko? Pozdrawiamy
Mam na imię Martyna, mieszkam w Poznaniu i jestem mamą Lenki,która urodziła się 2 września
Chciałabym do was dołączyć tylko muszę się jakoś z tym wszytskim tu zapoznac ,jeśli oczwiście nie macie nic przeciwko? Pozdrawiamy
axarai
dziecioholiczka......
Witaj Martyna! Zapraszamy i wciągamy, i na małej Lenki zdjęcia czekamy! Nasza druga Lenka:-)
D
Doloress
Gość
Witam nowe mamuśki
K
Kasieq
Gość
Witamy nowe mamusie i czekamy na foteczki maluszków
T
taycia
Gość
Witam!
Wypadalo by i mi sie przedstawic. Mieszkam w Irlandii od 8 lat. Mam dwojke dzieci. Drugi Synus byl niesamowita niespodzianka. Pchajac sie na swiat urodzil sie w 35 tyg ciazy. Jest jednak duzym i zdrowym chlopcem. Kocham zwierzeta i uwielbiam podrozowac. Moim ukochanym krajem jest Portugalia. Pozdrawiam!
Wypadalo by i mi sie przedstawic. Mieszkam w Irlandii od 8 lat. Mam dwojke dzieci. Drugi Synus byl niesamowita niespodzianka. Pchajac sie na swiat urodzil sie w 35 tyg ciazy. Jest jednak duzym i zdrowym chlopcem. Kocham zwierzeta i uwielbiam podrozowac. Moim ukochanym krajem jest Portugalia. Pozdrawiam!
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Okami witaj i rozgośc się na dobre
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Okami z chęcią przyjmiemy nowa Mamusie witaj, mamy Dzieci w bardzo zbliżonym wieku ja mam Córkę 17.08.2008 i Syna 12.09.2012
reklama
*martusia*
Fanka BB :)
Witam wrześniowe mamusie ja jestem w sumie podwójną wrześniową mamą, synek Maksio 11 wrzesnia 2008, córcia Tosia 14 września 2012 siedzę w domku więc mam sporo wolnego czasu więc chciałabym wziąć czynny udział w forum pozdrawiam mamy i dzieciaczki
witaj
Podziel się: