reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się.

reklama
W sumie to pewnie już tego nikt nie czyta, ale cóż przedstawię się i ja :) Mam na imię Beata, mam 27 lat, mieszkam na dzikim wschodzie, 30 km od Zamościa (woj lubelskie). Jestem po ślubie cztery lata i mamy już 2-letniego synka Wojtusia, teraz czekamy na Marcelinę, termin na 27 wrzesnia. :-)

To może i ja się w końcu przedstawię i ujawnie, bo już dłuuugo Was podczytuje, ale ciągle jakos tak nie miałam odwagi się dołączyć;) Ale tyle ciekwaych tematów rozwijacie, że nie mogę jednak tylko na bezczelnego podczytywać;)) Więc jeśli pozwolicie to też się do Was przyłącze;) Mam na imię Justyna i 23 lata, to moja pierwsza ciąża i jestem w 37 tyg. oczekiwań na synka. Termin mam na 16 września ale po wczorajszej wizycie lekarz powiedział że ciąża już donoszona i na pewno nie doczekam terminu;)

Ostatnia edycja:
Ach to i ja się dołączę, czytam Was już od dłuższego czasu ale dopiero teraz znalazłam chwilkę na pisanie. Mam na imię Patrycja, mieszkam w woj. lubelskim, mam wspaniałą 3-letnią córeczkę, męża, psa i dwa koty:-D. Spodziewam się synka, który wg USG powinien pojawic się na świecie 24 września, a wg OM 27, aczkolwiek od środy mam rozwarcie na palec, wszystko już ułożone tak jak powinno być do porodu więc myślę, że do terminu nie dotrwam ( a od 33 tygodnia miałam zagrożenie porodem przedwczesnym).

witam :-)
miałam być październikówką a jestem wrzesniówką, mogę sie dopisać?

Weronika urodziła się 22.09 o godzinie 6:40 z wagą 2450 w 36tc SN
Nazywam się Patrycja i mam 26 lat :-)
mam dwoje dzieci :Michała i Weronike
i dwoje aniołków.
Jestem księgową a z zamiłowania szydełkuję ubranka dla dzieci i różne różności

bede sie mało odzywac bo czasu brak: studia i dwoje urwisów :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry