reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się.

reklama
W sumie to pewnie już tego nikt nie czyta, ale cóż przedstawię się i ja :) Mam na imię Beata, mam 27 lat, mieszkam na dzikim wschodzie, 30 km od Zamościa (woj lubelskie). Jestem po ślubie cztery lata i mamy już 2-letniego synka Wojtusia, teraz czekamy na Marcelinę, termin na 27 wrzesnia. :-)

To może i ja się w końcu przedstawię i ujawnie, bo już dłuuugo Was podczytuje, ale ciągle jakos tak nie miałam odwagi się dołączyć;) Ale tyle ciekwaych tematów rozwijacie, że nie mogę jednak tylko na bezczelnego podczytywać;)) Więc jeśli pozwolicie to też się do Was przyłącze;) Mam na imię Justyna i 23 lata, to moja pierwsza ciąża i jestem w 37 tyg. oczekiwań na synka. Termin mam na 16 września ale po wczorajszej wizycie lekarz powiedział że ciąża już donoszona i na pewno nie doczekam terminu;)

Ostatnia edycja:
Ach to i ja się dołączę, czytam Was już od dłuższego czasu ale dopiero teraz znalazłam chwilkę na pisanie. Mam na imię Patrycja, mieszkam w woj. lubelskim, mam wspaniałą 3-letnią córeczkę, męża, psa i dwa koty:-D. Spodziewam się synka, który wg USG powinien pojawic się na świecie 24 września, a wg OM 27, aczkolwiek od środy mam rozwarcie na palec, wszystko już ułożone tak jak powinno być do porodu więc myślę, że do terminu nie dotrwam ( a od 33 tygodnia miałam zagrożenie porodem przedwczesnym).

witam :-)
miałam być październikówką a jestem wrzesniówką, mogę sie dopisać?

Weronika urodziła się 22.09 o godzinie 6:40 z wagą 2450 w 36tc SN
Nazywam się Patrycja i mam 26 lat :-)
mam dwoje dzieci :Michała i Weronike
i dwoje aniołków.
Jestem księgową a z zamiłowania szydełkuję ubranka dla dzieci i różne różności

bede sie mało odzywac bo czasu brak: studia i dwoje urwisów :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry