reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się.

reklama
Pozwolę sobie przyłączyć się do Was dziewczyny. Termin mamy na 6 września. Czekamy na upragnioną córeczkę, właśnie trwa wojna o imię;) Mamy już dwóch synków.

witam serdecznie. Na imię mam Sandra. Mam 21 lat. Mieszkam pod Bydgoszczą (pochodzę z Katowic). Termin mam na 27 września. Spodziewam się synka. To będzie moja pierwsza pociecha.

Witaj Sandra ;-)
a gdzie dokladnie pod Bydgoszczą, jesli mozna spytac? (ja z kolei pochodze prawie spod Katowic) ;-)

reklama
OK to parę słów o mnie:-)
Nazywam się Małgorzata mam 28 lat mieszkam w Pszczynie a raczej od pół roku na jednej wsi obok Pszczyny w końcu z dala od teściowej:-) Od pona 7,5 roku jestem mężatką i mam najukochańszą "wpadkę" na świecie czyli 7 letnią córkę Emilię:-)
Termin mam na 21 września:)

Do góry