reklama
Witajcie, jeszcze się tu oficjalnie nie przywitałam, choć jestem z Wami od jakiegoś czasu. Mam 30lat, tj. moja druga ciąża, mam już 2letnią córeczkę Alicję. Mam nadzieję, że razem łatwiej przejdziemy przez te 9 miesięcy :-)
Witam, co prawda z wszelkich obliczeń mam termin na 1 sierpnia, ale przywitam się tutaj (sierpnia jeszcze nie ma). Mam na imię Agnieszka, 30 lat. Jestem na samym początku drugiej ciąży. W domu mamy już córeczkę, która ma 15 miesięcy. pozdrawiam
Parę słów o mnie: Mam na imię Magda, mam 31 lat mieszkam w Warszawie. Mam córeczkę Klaudię, która za 3 tygodnie skończy 6 lat:-) Druga ciąża była planowana i wyczekana. Jestem wygodną mamusią i chciałam mieć dużą różnicę wieku między dzieciaczkami. Termin mam na 3 lipca 2012 r. Pozdrawiam serdecznie:-)
Witam przyszłe MamusieJestem Ewelina,mam 21 lat,jestesmy po slubie 3 miesiące i...w lipcu mamy zamiar powitać na świecie nasze maleństwoPierwsze..wyczekane..wymarzone..nasze
Hej Jestem Natalia i mieszkam w Mikołajkach. Mam 21 lat i jestem mężatką od nieco ponad 11 miesięcy (pierwsza rocznica w Boże Narodzenie ) Można powiedzieć że to moje drugie dziecko, pierwsze (puste jajeczko) straciłam. Ale teraz jest wszystko ok jutro zacznie mi się 10 tc i dzidzia rośnie. Termin 26.06 i 3.07.2012. Pozdrawiam
trruskawka82
Początkująca w BB
Witam mam na imię Ania i mam 29 lat.Mężatka od 6 lat.Mama Zuzi, która ma 20 miesięcy.Jest to moja 3 ciąża ale będzie drugie dziecko gdyż pierwszą straciłam w 2007 roku a był to 12 tydzień.
reklama
Podziel się: