reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Witajcie :) Dołączam do grona, chociaż głowa pełna obaw, czy wszystko będzie dobrze. Mam na imię Lena mieszkam w Bydgoszczy i mam 34 lata. Nie mam dzieci...Pozdrawiam

reklama
Witajcie, jeszcze się tu oficjalnie nie przywitałam, choć jestem z Wami od jakiegoś czasu. Mam 30lat, tj. moja druga ciąża, mam już 2letnią córeczkę Alicję. Mam nadzieję, że razem łatwiej przejdziemy przez te 9 miesięcy :-)

Witam, co prawda z wszelkich obliczeń mam termin na 1 sierpnia, ale przywitam się tutaj (sierpnia jeszcze nie ma). Mam na imię Agnieszka, 30 lat. Jestem na samym początku drugiej ciąży. W domu mamy już córeczkę, która ma 15 miesięcy. pozdrawiam

Parę słów o mnie: Mam na imię Magda, mam 31 lat mieszkam w Warszawie. Mam córeczkę Klaudię, która za 3 tygodnie skończy 6 lat:-) Druga ciąża była planowana i wyczekana. Jestem wygodną mamusią i chciałam mieć dużą różnicę wieku między dzieciaczkami. Termin mam na 3 lipca 2012 r. Pozdrawiam serdecznie:-)

Witam przyszłe Mamusie:)Jestem Ewelina,mam 21 lat,jestesmy po slubie 3 miesiące i...w lipcu mamy zamiar powitać na świecie nasze maleństwo:):)Pierwsze..wyczekane..wymarzone..nasze:happy:

Natalia 22 lata
Mama prawie 1,5 rocznej Martynki
Mężatka od dwoch lat
Mieszkam obecnie w Anglii
Siedzę w domku z córeczką
Kolejne dziecko w brzuszku na ten sam termin (26/27.07) co z Martynką :)

Hej ;) Jestem Natalia i mieszkam w Mikołajkach. Mam 21 lat i jestem mężatką od nieco ponad 11 miesięcy (pierwsza rocznica w Boże Narodzenie :)) Można powiedzieć że to moje drugie dziecko, pierwsze (puste jajeczko) straciłam. Ale teraz jest wszystko ok jutro zacznie mi się 10 tc i dzidzia rośnie. Termin 26.06 i 3.07.2012. Pozdrawiam ;)

Witam mam na imię Ania i mam 29 lat.Mężatka od 6 lat.Mama Zuzi, która ma 20 miesięcy.Jest to moja 3 ciąża ale będzie drugie dziecko gdyż pierwszą straciłam w 2007 roku a był to 12 tydzień.

Witam wszystkie przyszłe mamy.:-)
Mam na imie Roksana termin mam na 7 lipca tak mi wychodzi. Jutro sie okaze bo mam wizyte u gina.
To moja druga ciaza.

reklama
Do góry