reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Czesc dziewczyny, tez chcialam sie przedstawic :) Mam 27 lat, jestem ze slaska i po raz pierwszy bede wciazy... tez panikuje i cyrkuje i czasami to musze na moj juz malutki kragly brzuszek zerknac, zeby sobie przypomniec co sie dzieje ;) Ale cieszymy sie z moim narzeczonym bardzo.. Mimo iz dzidzie planowalismy troszke pozniej :-D

Termin mam na okolo 7 lipca... I tak jak sie ciesze tak tez sie boje :)
Milo mi Was poznac ! :tak:

reklama
Witam i ja! Podczytuję Was troszeczkę i przyszedł czas żeby się przedstawić! :-) Mam na imię Agnieszka, mam 31 lat, mieszkam w Warszawie. To moje pierwsze dziecko, długo wyczekiwane więc obaw i pytan jest mnóstwo. Dobrze, że jest coś takiego jak forum - bo część z pytań już sobie wyjaśniłam.
Witam się więc z Wami i życzę spokojnych ciąż:-)

Witam przyszłe lipcowe mamusie! Ja również dołączam do grona oczekujacych dziecka w tym miesiącu. Będzie to moje drugie dziecko, ale panikuje bardziej niż za ppierwszym razem. Chyba jestem bardziej świadoma tego stanu. Pisze z Wrocławia.

Witam wszystkie przyszłe mamusie:) Mam na imie Sylwia, mam 25 lat i mieszkam we Wrocławiu. To moja pierwsza ciąża, termin na 28 lipca. A czy jest może jakaś przyszła Mamusia z Wrocławia?

Serdecznie witam lipcowe ciężaróweczki, do grona których chcę dołączyć wraz z moim brzusiem :-) Jestem Marta i mam 27 lat, mieszkam w Toruniu wraz z moim Tz i pieskiem. Jest to moja druga ciąża, jednak pierwsza (5 lat temu) skończyła się poronieniem w 12 tc, dlatego teraz dmuchamy na zimne i chuchamy na brzusio od samego początku.
Życzę nam wszystkim jak najwspanialszych przeżyć przez najbliższe pół roku, a gdy przyjdzie już czas.. szybkich i bezproblemowych rozwiązań a przede wszystkim zdrowych Maleństw..:tak:

Cześć.
Właśnie próbowałam wkleić coś co nazywa się "suwaczek" i jestem ciekawa czy się udało. Mam na imię Agnieszka, to pierwsze forum na jakim się zalogowałam:) Jestem ze Śląska, za parę dni skończę 30 lat (przerażające!!!). To moje pierwsze dziecko, aczkolwiek druga ciąża, jesteśmy małżeństwem od 7 lat i od tego czasu staraliśmy się o dziecko. Historia jest strasznie długa więc napiszę tylko, że moja ciąża jest wynikiem zapłodnienia In Vitro. Mój termin porodu to 18 lipiec 2012 więc chyba do grupy pasuję:) Jeśli mój "suwaczek" nie będzie widoczny lub coś z nim będzie nie tak, podpowiedzcie coś bo naprawdę jestem świeża w kwestiach funkcjonowania forum internetowego.

SABIB- takie niewielka miejscowość zwana Lubliniec:) więc mamy do siebie chwilkę. Natomiast leczę się w Provicie w Katowicach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to i my się przywitamy. Mam na imię Marta mam 25 lat i jestem ze Słupska ( taka wieś na Pomorzu:p). To moja pierwsza ciąża , nie oszukując ciąża meega niespodziankowa ( zaciążyłam biorąc tabletki anty...uprzedzę pytania , tak regularnie:p) . Nie zmienia to faktu ,że po ochłonięciu cieszymy się bardzo i nie możemy się doczekać aż przywitamy maleństwo na świecie. WITAMY!!

edit: Termin na 02-07

Cześć ja jestem Agata :)
jestem tu nowa ale mam nadzieję że szybko się tu odnajdę i zadomowię :)
pochodzę z dolnego-śląska, mam 25 lat i jestem w 15 tyg ciąży :) jest to moja pierwsza ciąża i na dokładkę od razu bliźniacza :) po pierwszym szoku jaki doznaliśmy już jesteśmy szczęśliwi aczkolwiek pełni obaw jak to będzie :)
witam i pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie :)

Ostatnia edycja:
Witajcie mamusie,
mam na imię Marysia,pochodzę z Łodzi,obecnie mieszkam w Dobroniu i prowadzę tutaj swój sklep monopolowy,mieszkam z mężem-znamy się już 11 lat,a małżeństwem jesteśmy od 4,dwoma kotami-dachowcami i przekochanym psem pół rasowym Polskim Owczarkiem Nizinnym. Kupiliśmy dom do remontu i przed rozwiązaniem chcemy jeszcze go rozbudować.
Zaszłam w ciążę w październiku,jestem pierworódką,decyzja o dziecku była odkładana na później,ciąża była mega zaskoczeniem,ale mimo to dzidzi noszone pod sercem jest już wyczekiwane i kochane:)
Termin porodu mam na 15.07.

reklama
Witam wszystkich.
Mam na imie Ola, pochodze z Krakowa ale aktualnie mieszkam w UK. Jestem w +/- 14 tygodniu ciazy (+/- dlatego ze zostalo to wyliczone na podstawie ostatniej @). O Miminka staralismy sie z chlopakiem 2 lata (stwierdzone PCOS), leczenie Cllomid'em odnioslo sukces. Tak wiec mowiac szczerze nadal nie wierze ze sie udalo, nie dociera do mnie :) . Tu w UK sa zupelnie inaczej jesli chodzi o prowadzenie ciazy dlatego od okolo 3 miesiecy zyje w wielkiej niepewnosci, dopiero w poniedzialek pierwszy scan. Juz doczekac sie nie moge...

Pozdrawiam Was serdecznie.

Do góry