reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Witam wszystkie lipcowe mamy! Nazywam sie Patrycja (31 lat); aktualnie mieszkam w Wiedniu. To moje pierwsze dziecko.
Jestem bardzo szczesliwa!

reklama
Karolina-27-Tychy-22.07.2011

Witam serdecznie, ciesze sie, ze moglam do Was dołączyć. Martwię sie, ponieważ miałam silne bole podbrzusza, lekrz kazał mi leżeć, przepisał luteinę i powiedział, że to ciąża zagrożon:-( To dopiero 4 tdzień i 4 dzień, a maleństwo ma 6,1 mm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie lipcóweczki:-) chetnie się do was przyłącze.Nazywam sie Justyna za 2 tyg,kończę 30lat:szok: mieszkam w małej miejscowości na pomorzu, jestem w 1 ciazy---wyczekiwanej,wymodlonej...
pozdrawiam wszystkie mocno

Hej ,też chciałam do was dołączyć. Wczoraj byłam u gin ,jestem w 8 tyg a dokładnie 7tyg i 4 dni. Było widać juz dzidzie i serduszko:) Jest to dla mnie i męża wielkie zaskoczenie bo następne dziecko planowaliśmy za pare lat... Ale widać Bóg tak chciał i bedzie w lipcu:-) Termin z usg mam na 5 lipca (moje imieniny:)) a ostatnią miesiączke nawet niewiem kiedy miałam ponieważ były bardzo nie regularne bo nadal karmie moją córeczke, która w 27 listopada kończy roczek. A tak o mnie to mam 23 lata, właśnie zaczełam studia i mam nadzieje ,że dam rade pozaliczać wszystko w czerwcu...

Cześć :)
Mam na imię Monika , 22 lata skończyłam w sierpniu i mieszkam w Gdańsku . Z chłopakiem jesteśmy rok i 8 miesięcy , mieszkamy ze sobą rok i 2 miesiące :happy: Tydzień temu a dokładnie 10.11 dowiedziałam się (z testu) że będę mamą :-)w poniedziałek idziemy na USG sprawdzić ile fasolek ma tygodni :happy: według kalkulatora ma 6 tyg ( 4tyg od zapłodnienia) więc ma z 4mm :-p

Dodam jeszcze że w sierpniu dowiedziałam się że mam podwyższoną prolaktynę (całkiem przypadkiem bo na usg piersi które zafundowała mi na 22 urodziny moja mamuśka...) we wrześniu już zaczęłam leczenie a tu jaka niespodzianka ! :) pani doktor przez telefon była zadowolona :p
P.S .
Mam pytanie do dziewczyn które mają ten pasek odliczający dni ;p jak go " zamontować " :-D

pozdrawiam wszystkie lipcowe mamy ! (przyszłe ;-))

Ostatnia edycja:
Cześć - Zapracowana kobieta po 30;) i dosyć niespodziewanie potencjalna mama z okolic Krakowa.
Jako mama po raz drugi, córka ma prawie 4 latka.Liczymy na chłopca do pary.
Początek a już bezsenność:)
Mońcia - tworzysz suwaczek na jednej z ogólnodostępnych stron, dostajesz URL/BBCode, edytujesz profil i wklejasz w miejscu na podpis/sygnaturę.

Witam, mam na im Klaudia, lat 30. Jestem już mamą prawie 6-letniej Alicji. To moja druga ciąża. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)

Cześć, jestem Agnieszka, mam 26 lat. Mam już jedną córeczkę 2,5 roku - Joasię. Mam nadzieję że ciąża minie mi bezproblemowo i w miłym towarzystwie:).

Witam!! Mam na imię Gosia, mam 26 lat, jestem mamą 3- letniej Julki
biggrin.gif
(lipiec) i 2- letniego Filipka
biggrin.gif
(lipiec). Termin obliczyłam na 12 lipca
biggrin.gif
. Córeczka jest wcześniaki:-)em, w szpitalu przed porodem leżałam miesiąc plackiem. Synek terminowy, choć musiałam trochę poleżeć w domu i łykać tabletki na podtrzymanie. Jestem pełna obaw jak teraz będzie. mam nadzieję że dobrze. jestem baaaardzo szczęśliwaaaaaaa!!!!

reklama
Cześć dziewczyny. Jestem Agnieszka. Mam 26 lat i to będzie nasze pierwsze, wyczekane dziecko:) mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce:) planowany termin porodu to 19 lipca:) pozdrawiam Serdecznie!!

Do góry