reklama
Karolina-27-Tychy-22.07.2011
Witam serdecznie, ciesze sie, ze moglam do Was dołączyć. Martwię sie, ponieważ miałam silne bole podbrzusza, lekrz kazał mi leżeć, przepisał luteinę i powiedział, że to ciąża zagrożon:-( To dopiero 4 tdzień i 4 dzień, a maleństwo ma 6,1 mm
Witam serdecznie, ciesze sie, ze moglam do Was dołączyć. Martwię sie, ponieważ miałam silne bole podbrzusza, lekrz kazał mi leżeć, przepisał luteinę i powiedział, że to ciąża zagrożon:-( To dopiero 4 tdzień i 4 dzień, a maleństwo ma 6,1 mm
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jussttka81
Początkująca w BB
Witajcie lipcóweczki:-) chetnie się do was przyłącze.Nazywam sie Justyna za 2 tyg,kończę 30lat mieszkam w małej miejscowości na pomorzu, jestem w 1 ciazy---wyczekiwanej,wymodlonej...
pozdrawiam wszystkie mocno
pozdrawiam wszystkie mocno
Hej ,też chciałam do was dołączyć. Wczoraj byłam u gin ,jestem w 8 tyg a dokładnie 7tyg i 4 dni. Było widać juz dzidzie i serduszko Jest to dla mnie i męża wielkie zaskoczenie bo następne dziecko planowaliśmy za pare lat... Ale widać Bóg tak chciał i bedzie w lipcu:-) Termin z usg mam na 5 lipca (moje imieniny) a ostatnią miesiączke nawet niewiem kiedy miałam ponieważ były bardzo nie regularne bo nadal karmie moją córeczke, która w 27 listopada kończy roczek. A tak o mnie to mam 23 lata, właśnie zaczełam studia i mam nadzieje ,że dam rade pozaliczać wszystko w czerwcu...
Cześć
Mam na imię Monika , 22 lata skończyłam w sierpniu i mieszkam w Gdańsku . Z chłopakiem jesteśmy rok i 8 miesięcy , mieszkamy ze sobą rok i 2 miesiące Tydzień temu a dokładnie 10.11 dowiedziałam się (z testu) że będę mamą :-)w poniedziałek idziemy na USG sprawdzić ile fasolek ma tygodni według kalkulatora ma 6 tyg ( 4tyg od zapłodnienia) więc ma z 4mm
Dodam jeszcze że w sierpniu dowiedziałam się że mam podwyższoną prolaktynę (całkiem przypadkiem bo na usg piersi które zafundowała mi na 22 urodziny moja mamuśka...) we wrześniu już zaczęłam leczenie a tu jaka niespodzianka ! pani doktor przez telefon była zadowolona
P.S .
Mam pytanie do dziewczyn które mają ten pasek odliczający dni ;p jak go " zamontować "
pozdrawiam wszystkie lipcowe mamy ! (przyszłe ;-))
Mam na imię Monika , 22 lata skończyłam w sierpniu i mieszkam w Gdańsku . Z chłopakiem jesteśmy rok i 8 miesięcy , mieszkamy ze sobą rok i 2 miesiące Tydzień temu a dokładnie 10.11 dowiedziałam się (z testu) że będę mamą :-)w poniedziałek idziemy na USG sprawdzić ile fasolek ma tygodni według kalkulatora ma 6 tyg ( 4tyg od zapłodnienia) więc ma z 4mm
Dodam jeszcze że w sierpniu dowiedziałam się że mam podwyższoną prolaktynę (całkiem przypadkiem bo na usg piersi które zafundowała mi na 22 urodziny moja mamuśka...) we wrześniu już zaczęłam leczenie a tu jaka niespodzianka ! pani doktor przez telefon była zadowolona
P.S .
Mam pytanie do dziewczyn które mają ten pasek odliczający dni ;p jak go " zamontować "
pozdrawiam wszystkie lipcowe mamy ! (przyszłe ;-))
Ostatnia edycja:
Cześć - Zapracowana kobieta po 30 i dosyć niespodziewanie potencjalna mama z okolic Krakowa.
Jako mama po raz drugi, córka ma prawie 4 latka.Liczymy na chłopca do pary.
Początek a już bezsenność
Mońcia - tworzysz suwaczek na jednej z ogólnodostępnych stron, dostajesz URL/BBCode, edytujesz profil i wklejasz w miejscu na podpis/sygnaturę.
Jako mama po raz drugi, córka ma prawie 4 latka.Liczymy na chłopca do pary.
Początek a już bezsenność
Mońcia - tworzysz suwaczek na jednej z ogólnodostępnych stron, dostajesz URL/BBCode, edytujesz profil i wklejasz w miejscu na podpis/sygnaturę.
ronya
Fanka BB :)
Cześć, jestem Agnieszka, mam 26 lat. Mam już jedną córeczkę 2,5 roku - Joasię. Mam nadzieję że ciąża minie mi bezproblemowo i w miłym towarzystwie.
margeritka
Początkująca w BB
Witam!! Mam na imię Gosia, mam 26 lat, jestem mamą 3- letniej Julki
(lipiec) i 2- letniego Filipka
(lipiec). Termin obliczyłam na 12 lipca
. Córeczka jest wcześniaki:-)em, w szpitalu przed porodem leżałam miesiąc plackiem. Synek terminowy, choć musiałam trochę poleżeć w domu i łykać tabletki na podtrzymanie. Jestem pełna obaw jak teraz będzie. mam nadzieję że dobrze. jestem baaaardzo szczęśliwaaaaaaa!!!!
reklama
Agulka2012
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Jestem Agnieszka. Mam 26 lat i to będzie nasze pierwsze, wyczekane dziecko mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce planowany termin porodu to 19 lipca pozdrawiam Serdecznie!!
Podziel się: