reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się :)

reklama
czesc sierpniowe mamy :-))

na bb bywałam kiedyś bardzo często, ale potem nawał zajęć nie pozwolił na posiadówki na forum... Teraz też nie mam czasu zbyt dużo, ale tęsknię do tych "ciążowych" pogaduszek, planowania, dzielenia się doświadczeniami...

Wypada się więc przedstawić :-)
Mam już jednego krokodylka - majową Nikol z 2008 :happy:
Poza tym mam stado innego rodzaju ;-) (hoduję psy).
Pochodzę z Krakowa, mieszkam w okolicach (jest tu jakaś mamusia z tego regionu?).
A moje drugie maleństwo ma pojawić się 1 sierpnia.

Widzę wiele ciekawych wątków, więc mam nadzieję znaleźć czas żeby tu do Was zaglądać :tak:

pozdrawiam

To ja rowniez sie wpisze :-)

Mam na imie Ewelina i mam 22 lata. Mieszkam Anglii i niedawno urodzilam sliczna coreczke. Pozdrawiam serdecznie :-)

Witam :-)
Mam na imię Ania. W tym roku skończę 27 lat. Jest to moja trzecia ciąża - niestety nie było mi dane zostac matką do tej pory. Mam nadzieję, że tym razem dotrwamy z naszym maleństwem do szczęśliwego finału. Mieszkam w okolicach Poznania. Pracuję w przedszkolu, ale teraz z uwagi na stan błogosławiony :-D jestem na zwolnieniu od samego początku ciąży.
Pozdrawiam wszystkie sierpniowe mamy. Mój wstępny termin to 26 sierpień:-D

Załączniki

• 2nn3yx8drjneuf2j.png
    2nn3yx8drjneuf2j.png
    11,2 KB · Wyświetleń: 62
  • bfaregz2qmm4j4uh.png
    bfaregz2qmm4j4uh.png
    6 KB · Wyświetleń: 48
Witam serdecznie wszystkie nowe mamusie-sierpniusie:-)
Minia6-tym razem napewno sieuda musisz w to wierzyć trzymam kciuki:tak:

reklama
Do góry