reklama
agatkaT
Fanka BB :)
witam nowe Mamuśki :-) życzę miłego spędzania czasu na naszym czerwcowym forum ;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Izabela34 - jaka dzielnica ?
Ja proponuję grupę weteranek - po 35 roku życia I to po raz pierwszy - i zapewne ostatni.
Ja proponuję grupę weteranek - po 35 roku życia I to po raz pierwszy - i zapewne ostatni.
Izabela34 ja niestety mieszkam na Ursynowie, ale tak normalnie bez ciąży jestem bardzo mobilna, trudno złapać mnie w domu. Z Franiem jeździłam po Warszawie w poszukiwaniu ciekawych miejsc dla dziecka, wiec aby do lata i umawiamy się na spacery i nie tylko. A z której części Wawy jesteś?
Mieszkam na Bemowie :-) Na Służewcu mam ciocię, więc czasami zaglądam w okolice :-)
A co tu dzisiaj taka cisza, ja dopiero z kuchni wyszłam, bo jutro mamy gości; czyżby wszystkie mamuśki gotowały. Tak sobie myślę, że nie myślałam o tym ile jest nas po trzydziestce, nie wiem ale jakoś byłam przekonana, że tu są same młode dziewczyny, które są w ciąży tzw książkowej, a tu proszę jaka miła niespodzianka; mogę być i weteranką abym miała z kim pogadać. Odzywajcie się......;-)
Luksja
Aktywna w BB
Dołączam do klubu po trzydziestce
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to nawet nie bardzo daleko ode mnie - ja bliska Wola. Jak opanuję pakowanie Młodej/Młodego do auta to możemy się umówić gdzieś - jeśli znasz jakieś fajne miejsce - na spacer w pół drogi :-)Mieszkam na Bemowie :-)
Aaga1407 i AGATA R - no to tylko 2 lata i rok mniej niż ja A ja się zupełnie nie czuję
Podziel się: