reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się :-)

reklama
Ja też witam wszystkie nowe mamcie :-)

Ja też jestem tu trochę nowa ale powolutku zaczynam się czuć jak "u siebie" :tak:

Izabela34 ja niestety mieszkam na Ursynowie, ale tak normalnie bez ciąży jestem bardzo mobilna, trudno złapać mnie w domu. Z Franiem jeździłam po Warszawie w poszukiwaniu ciekawych miejsc dla dziecka, wiec aby do lata i umawiamy się na spacery i nie tylko. A z której części Wawy jesteś?

Mieszkam na Bemowie :-) Na Służewcu mam ciocię, więc czasami zaglądam w okolice :-)

A co tu dzisiaj taka cisza, ja dopiero z kuchni wyszłam, bo jutro mamy gości; czyżby wszystkie mamuśki gotowały. Tak sobie myślę, że nie myślałam o tym ile jest nas po trzydziestce, nie wiem ale jakoś byłam przekonana, że tu są same młode dziewczyny, które są w ciąży tzw książkowej, a tu proszę jaka miła niespodzianka; mogę być i weteranką abym miała z kim pogadać. Odzywajcie się......;-)

Witaj Ula
Agata ja tez juz troche weteranka, za poł roku stuknie mi 35, ale to tajemnica, jakby ktos pytał to ja zawsze 25;-):-D

To i tak rok mniej niż ja, a może ja już i na weteranke się nie łapie. Właśnie moje dziecko zdeptało mi okulary, a ja ślepa jak kret.

reklama
Mieszkam na Bemowie :-)
No to nawet nie bardzo daleko ode mnie - ja bliska Wola. Jak opanuję pakowanie Młodej/Młodego do auta to możemy się umówić gdzieś - jeśli znasz jakieś fajne miejsce - na spacer w pół drogi :-)
Aaga1407 i AGATA R - no to tylko 2 lata i rok mniej niż ja :happy2: A ja się zupełnie nie czuję :-D

Do góry