reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

reklama
No to witam wszystkie czerwcóweczki.
Pierwszy raz na waszym wątku jestem i mam nadzieje, ze nie ostatni i będzie to już i mój watek.
Na forum jestem juz ok 4 lata, ostatnio niestety z przerwami.
Jak wszystkie z Was spodziewam się dzieciątka w czerwcu, a dokładnie świątecznego dnia 23 czerwca. To moja druga ciąża, mam już synka, który za 2 miesiące skończy 4 latka. Drugi dzidziuś planowany, troszkę sie napracowaliśmy (nie to co przy pierwszym - pierwsza próba i powiedzenie). Jestem mężatką 5,5 roku, z ukończyłam zarządzenie jakością i z zawodu jestem audytorem - ale pracuje w bankowości w korporacji.

reklama
To ja też się przedstawię mam na imię Kasia, mam 27 lat, jestem mężatką od 1,5 roku w związku od 10,5 lat.
Z wykształcenia mgr inż. inżynierii i ochrony środowiska, zajmuję się ochroną środowiska w gminie - taki sobie urzędas ;-)
Termin mam na 15 czerwca, to moja druga ciąża, pierwszą poroniłam 5 stycznia 2010 roku w 8 tygodniu.
Nie odważyłam się wcześniej pisać z Wami, bo po prostu się bałam "zapeszyć".
Ostatnim razem zapisałam się do "sierpniówek 2010" i za kilka dni koszmar...
Ale ty razem mam nadzieję że będzie ok - musi być :-)
Pozdrawiam Was

Do góry