reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie...

reklama
Witam!
Już się odzywałam na forum, ale wypadałoby się przedstawić :-)
Więc jestem Kasia, mam 23 lata, obecnie jestem na 5 roku, więc będę się bronić z dużym brzuszkiem :-D Termin porodu przewiduję na połowę września. Ale dokładnie to się okaże na początku marca, bo wtedy dopiero będę miała USG (już wyczekuje z niecierpliwością jak usłyszę serduszko mojego maleństwa)
Pozdrawiam cieplutko ;*:-)

Witam :-)
Mam na imię Justyna i urodziłam się w listopadzie 1985r. Od września 2009 jestem szczęśliwą mężatką. W w grudniu po świętach złożyłam wypowiedzenie w pracy i miałam zamiar szukać pracy w moim zawodzie... na początku stycznia oczekiwałam miesiączki ale się nie doczekałam. Nasza fasolka jest zatem świąteczną wpadką nie znaczy to jednak że się nie cieszymy. Obecnie mieszkamy u rodziców i jakoś próbujemy ułożyć sobie życie. Mam nadzieję że do września zdążymy:-)

dopiero zauważyłam ze trza się przedstawić ;)
blondynka....

Mam na imie Patrycja,jestem 30 letnią mamą dwóch wspaniałych chłopaków Samuela 10 i Marcela 3
i żoną fajnego męża ;)
Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na bobaska w domku;-)
Pracuję (obecnie L4) jako specj.d/s handlowych w firmie meblowej
hm... najtrudniej o sobie
nie wiem co dalej pisac,ale odpowiem na każde pytanie ;-) ;-) ;-)

Hmmm, poszłam od razu do wątku wrześniowego a najpierw tutaj powinnam się przywitać:)
Będę we wrześniu mamą po raz pierwszy. Mam troszkę obaw ale cieszę się bardzo mimo że nie planowaliśmy z mężem teraz dzidziusia.
Ale latka lecą więc może tak miało być.

Dopiero dzis zauwazylam ten watek krazac po forum :-)
Nazywam sie Kasia mam prawie 25 lat,wlasnie przerwalam studia w Krakowie, Administracje, IV rok zeby zostac z ukochanym i urodzic we Wloszech nasza bliznieta. Za rok powrot do szkoly.. Pracuje razem z przyszlym mezem, a raczej u niego hehe ( analiza finansowa). Jestem super szczesliwym czlowiekiem :-)

Witam

we wrzesniu będę po raz pierwszy mamą:) już nie mogę się doczekać:) Witam wszystie Panie. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Wybaczcie ale dopiero dzisiaj zauważyłam ten temat. Taka jestem roztrzepana;-)
Magda, Lubin, 28 lat, termin porodu- 6 wrzesień - pierwsze dziecko:-)

Do góry