reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

mię: Kasia
Ilość posiadanych dzieci: 0
Data porodu: 6-8 maja 2010 r
Zawod lub wykonywana praca: specjalista ds. sprzedaży w firmie ubezpieczeniowej
Gdzie mieszkam: Warszawa
W drodze: stawiam na dziewczynkę- Zosię:)

....zapomniałam jeszcze wspomnieć że od 20 września 2008 jestem szczęśliwą mężatką:-)
A żeby już w ogóle było wszystko jasne, to pochodzę z Białegostoku, więc pozdrawiam dziewczyny z mojego rodzinnego miasta, które pisały o sobie wcześniej:-D

reklama
chyba powinnam od tego zacząć :)

imię: Basia
Stan cywilny: mężatka od 13.09.2008
Ilość posiadanych dzieci: to nasz pierwsza fasolka :)
Data porodu: 1.05.2010
Zawód lub wykonywana praca: z zawodu jestem doradcą zawodowym, ale aktualnie pracuję w firmie spedycyjnej jako pracownik administracyjny.
Gdzie mieszkam: Tychy
W drodze: nie potrafimy się dogadać z mężem, ale wstępnie chłopiec to będzie Piotr lub Antoni, a córka Lidia lub Zuzanna... ale to temat ciągle otwarty i możliwe, że do maja zmieni się to nam jeszcze kilka razy :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Was dziewczyny.Ja tutaj jestem co prawda nowa ale może miałybyście ochotę zorganizować jakieś spotkanie? Ja mieszkam w Warszawie, więc może przynajmnie te z Was, które są z Warszawy lub okolic miałbyby ochotę się jakoś spotkać:happy:

Pozdrawiam Was dziewczyny.Ja tutaj jestem co prawda nowa ale może miałybyście ochotę zorganizować jakieś spotkanie? Ja mieszkam w Warszawie, więc może przynajmnie te z Was, które są z Warszawy lub okolic miałbyby ochotę się jakoś spotkać:happy:

Też jestem z Wawy :) jakby jakieś spotkanie się kroiło, dajcie znac - pisze się :)

Strasznie mi miło, że mogę do Was dołączyć!

Imię:
Ela
Stan cywilny: mężatka od 6-09-2008 :)
Ilość posiadanych dzieci: właśnie jest w drodze!
Data porodu: wg lekarza 3 maja 2010
Zawód lub wykonywana praca: pracuję w agencji reklamowej
Gdzie mieszkam: Stargard Szczeciński
W moim brzuchu mieszka: ja jestem pewna, że Leoś, a mąż że Lenka :)

Zazdroszczę Warszawiankom spotkania! Może uda się coś zorganizować w Szczecinie np.? Jakieś chętne babeczki? :)

Imię: Asia
Ilość posiadanych dzieci: synek Pawełek - 4 lata
Data porodu: 2 maj 2010 r.
Zawod lub wykonywana praca: informatyk
Gdzie mieszkam: Kraków

reklama
tez sie przedstawie a co mi tam:-)

Imię: Kasia
Stan cywilny: mężatka od 10.05.2008r
Ilość posiadanych dzieci: synek Krystianek (11.12.2008)
Data porodu: według OM 26 maj
Gdzie mieszkam: Białystok
W moim brzuchu mieszka: Coreczka albo drugi synek hmmmm?:-)

Do góry