reklama
Witam. Ja też zafundowałam sobie na wakacje dzidziusia, a w zasadzie mój mąż szalony przyszalał, przeprowadził zmasowany atak i już...:-). Mieszkam koło W-wy i byłoby fajnie gdyby nie moje starsze dziecie lat 8, które mnie znienawidziło na wieść o rodzeństwie. Ogólnie tych dzieci mam sztuk 2 i jeszcze to małe w środku....ehhhhh deprecha. Pozdrawiam
Julia!
Czerwcowa mama'08
Witam!
Mam na imię Julia Katarzyna, mam 26 lat i 6-letnią córke.Jestem mężatką od 6 lat, a mąż pracuje zagranicą, mieszkamy w woj. wielkopolskim.Nie chciałam mieć wiecej dzieci bo moja córka ma alergie i astme i strasznie się do niedawna męczyła, teraz jest troche lepiej, dopóki się nie przeziębi...W sierpniu tego roku wrócił instynkt macierzyński i chciałam być w ciąży i jestem w ciąży!
Mam na imię Julia Katarzyna, mam 26 lat i 6-letnią córke.Jestem mężatką od 6 lat, a mąż pracuje zagranicą, mieszkamy w woj. wielkopolskim.Nie chciałam mieć wiecej dzieci bo moja córka ma alergie i astme i strasznie się do niedawna męczyła, teraz jest troche lepiej, dopóki się nie przeziębi...W sierpniu tego roku wrócił instynkt macierzyński i chciałam być w ciąży i jestem w ciąży!
azile29
Czerwcowa mama'08
Nie martw się Julio astmą swojej córki. Dzieci dobrze znoszą takie choroby no i dzisiaj są dobre leki. Wiekszość dziewczynek wychodzi w okresie dojrzewania z tego .Ja sama w dzieciństwie miałam astme i teraz prawie brak objawów. A wogóle to super mieć małe dzieci w domu wnoszą radość i nie samowity zapał. Napewno będzie dobrze. Pozdrawiam i do usyszenia;-).
reklama
Witam serdecznie! Mam na imię Magda, rocznik 81, rodem ze Śląska, od 7 lat w Warszawie, narzeczony '73 w stolicy od zawsze.:-) Obydwoje wolnozawodowi. ;-)14 września się zaręczyliśmy, a miesiąc później okazało się, że w czerwcu nie ślub, a chrzciny będą!!!!
Pozdrawiam wszystkie oczekujące czerwca (i jednego oczekującego!)
Pozdrawiam wszystkie oczekujące czerwca (i jednego oczekującego!)
Podziel się: