reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie!

Joas chylę czoło nie mam prawa narzekac ze z Krzysiem jest ciężko on jest jeden a jakby biegała jeszcze dwójka....oj podziw ale wesoło pewnie macie w swoim domku?:-)

reklama
Witam Wszystkich!
No to ja chyba też do Was dołączę :-) Mam na imię Gosia mam 29 lat i wraz z mężem Łukaszem (28) czekamy na naszą pierwszą Dzidzię:-) jesteśmy 1,5 roku po ślubie, mieszkamy i pracujemy we Wrocławiu. Pierwsza wizyta u gina zaplanowana na 9 listopada więc bedę wtedy znać już wszystkie szczegóły ale termin prawdopodobnie około 23 czerwca :-)

Witam
Mam na imię Kasia 30 lata dziś skończyłam a w prezencie mała fasolcia , termin porodu 15-czerwiec 2008 :-)

Nazywam sie Eliza
I na początech chyle czołam mamie czwartego dzidziusia. To mój plan ale na razie skupiam się na swoim trzecim który ma termin na 15 czerwca. Mam w domu synka Gabriela 6 lat i Córkę Magdalenę 5 lat. I najlepsze w tym wszystkim że 14 czerwca 2008 roku kończe 30 urodziny i ma przyjść moja trzecia pociecha. Niesamowity prezent. Jestem mężatką od 8,5 roku i mieszkamy w Białymstoku.
Pozdrawiam wszystkich.

Wygląda na to, że w Białymstoku zapanowała moda na rodzinki wielodzietne ;) No i bardzo fajnie, podziwiam Was dziewczyny za to, że jesteście w stanie nad wszystkim zapanować i zaopiekować się tak liczną rodzinką :) Pozdrawiam!

Agacina, urodzilam sie, wychowalam i wyksztalcilam w Bialymstoku, ale od ponad 10 lat mieszkam w Warszawie...

Dzieki Joasiu za mile powitanie. Milo rozmawiac z mamami ktore maja wieksza gromadke dzieci. Na co dzien tego sie nie spotyka.Moim mazeniem byla zawsze duza gromatka i z podziwem i zachwytem patrze na te matki ktore z miloscia i troskliwosia opiekuja sie swoimi maluszkami.poadrwaiam i do uslyszenia;-).Pa pa.

Hej!
Jestem Ola (26lat) i od 3 lat jestem żoną Andrzeja (ma 26 lat jest elektrykiem pracuje w delegacji)
Mieszkamy w małej miejscowości koło Radomska (woj. łódzkie)
16.10 miałam urodziny, z rana zrobiłam testy i jako prezent dostałam fasolinkę :-D Niespodziewanie z delegacji wrócił mój mąż z bukietem róż Chciał mi zrobić niespodziankę urodzinową Od razu przekazałam mu dobrą nowinę a raczej dałam mu 3 testy ciążowe i reszty sam sie domyślił ;-) Bardzo się ucieszył że zostanie tatusiem :-D

reklama
Do góry