reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie!

reklama
Ja mam męża byczka, uparciuch z niego straszny, chyba gorszy niż baran :baffled: a ja za to panienka jestem i lubię postawić na swoim :-p i o dziwo udaje się nam nawzajem siebie nie pozabijać;-):-D:-D:-D a jak dobrze pójdzie, to szkarabek wykluje się 2 miesiące po urodzinach męża i 2 miesiące przed moimi :tak: no i będzie pierwszy bliźniak lub raczek w rodzinie

Nie niestety tylko sie ciesz ze mloda jestes:-) jeszcze z dzieckiem na imprezke bedziemy mogly wyskoczyc:-) jak juz jakies 17 letek beda mialy:-) hehe

Snoopy, pod warunkiem, że dzieci będą chciały sie z nami pokazać:-):-) i że będą gustowały w tych samych imprezkach co my:-):-)

Myszko to ty z rocznikam mojego brata jestes.;-)
No ja nie sadze ze z dzieciaczkami na jedna impreze sie wybierzećie, Moj brat to ze mna na jednych imprezach sie nie chce pokazywac, mowi ze stara jestem i siara:dry:

eee tam, nie zna się:-) moja mama jakoś nie widzi problemu, ja z nią byłam swego czasu na "baletach dla wapniaków", gdzie leciała muzyka ich młodości i było naprawdę fajnie (pomijam, jak moja czarna sukienka i glany się miały do całości :dry:) a potem ja ją wywlekłam na koncert i też jej się podobało:laugh2:

reklama
Do góry