reklama
A
Asiowo
Gość
witam nowe mamusie czerwcowe
Ja mam tylko brata Marcina... a mój mąż Paweł to tak jak ja waga i tak sobie wszystko wazymy razem
Ja mam tylko brata Marcina... a mój mąż Paweł to tak jak ja waga i tak sobie wszystko wazymy razem
A
Asiowo
Gość
każda ma gdzieś Marcina, hehe... ja oprócz tego mam jeszcze 2 braci... nawet jeden z nich to mój bliźniak
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
buuu a ja nie mam nigdzie Marcina ale brata posiadam, sztuk jeden,młodsze, wredne toto, ja nie wiem po kim
Ja mam tylko młodszą siostrę Karolinę o prawie 5 lat. I jak za długo razem przebywamy to strasznie się żremy.
Ja jestem spod znaku barana a mój mąż to bliźniak. Nie wiem czy to dobry układ. Synek pewnie też będzie spod znaku bliźniąt.
Ja jestem spod znaku barana a mój mąż to bliźniak. Nie wiem czy to dobry układ. Synek pewnie też będzie spod znaku bliźniąt.
łojoj dwa rogacze ale musicie się ścierać podziwiam wytrwalości bo dwa takie znaki to dość ciężka kombinacja.Patyk ja tez baranek jestem:-) a moj luby to koziorozec:-)
Ja nie mam Marcina w rodzince za to wspanialego męża Michała i brata Pawła (3 lata młodszy i cala trojeczka Raczki tylko szwagierka Marta mi sie zagubila bo rybka, ale wszystko w wodzie zostaje
reklama
Podziel się: