reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie!

Witaj Dorciacz! Jeszcze troche czasu do rozpakowania jest! Zapraszam do postowania.

reklama
Witam nowe forumowiczki :-). Ja dołączyłam do forum babyboom w listopadzie a dopiero teraz się udzielam. Wcześniej podczytywałam. Żałuję że wcześniej nie zaczełam pisać z Wami, ale to z winy internetu. Tu gdzie mieszkam można założyć tylko neostradę, albo jakiś net z sieci komórkowych. Miałam internet z sieci komórkowej, okropnie wolny. A na podłaczenie neostrady czekałam uwaga - 7 miesięcy:wściekła/y:

Witaj Dorciacz, jesteś z Gorzowa, to bardzo blisko mnie:-):-)
do jakiej ginki chodzisz?? i gdzie będziesz rodzić???

Witaj Dorciacz, jesteś z Gorzowa, to bardzo blisko mnie:-):-)
do jakiej ginki chodzisz?? i gdzie będziesz rodzić???
Aniaw, chodzę do dr Smółkowskiego i planuję rodzić w Barlinku . Smółkowski tam pracuje, w październiku moja siostra miała tam cc i była bardzo zadowolona z opieki i podejścia do pacjentek.
A gdzie Ty mieszkasz ?

reklama
Do góry