reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy sie!

reklama
Widzicie jak to dziwnie? Ja mam lepszy kontakt z bratem mlodszym ode mnie o 14,5 roku niz starszym o 3 lata.... A moje dzieciaki poki co za soba "przepadaja" - nawet jesli sie tluka i kloca...

Ja mam siostrę bliźniaczkę ale zawsze miedzy nami był dobry kontakt. Wydaje mi się że to dzięki temu szybko umiałyśmy się pokłócić a za chwilkę się z tego śmiać. :-)

Ja mam brata starszego o dwa lata. I z nami różnie bywało. W wieku buntu nienawidziliśmy się niestety, jedno drugiemu oczy by wydrapało. Ale jak brat wrócił z woja wszystko się pozmieniało. Stał się super kumplem, i zaczęliśmy traktować się na równi.

Ja niestety nie mam rodzeństwa:-(
Dlatego dom zawsze był pełen koleżanek i przyjaciółek, które u nas nocowały, a nawet jeździły z nami na wczasy - okropnie cierpiałam na brak towarzystwa i samotność.A teraz to już się przyzwyczaiłam...

z tą rodzinną miłością między rodzeństwem to różnie bywa. u mnie niby 18 lat róznicy, ale nie narzekam. może jak byłam dzieckiem to tak na to nie zwracałam uwagi bo bracia akurat na studiach, ale teraz mamy wspaniały kontakt. a to przede wszystkim za sprawą ich dzieci ktere są niewiele starsze od mojego Kosmatka.

Między mną a moją siostrą jest 9 lat różnicy,kiedy byłam mała to ona mnie nie znosiła ale póżniej było już Ok.Teraz jest super,a mnie czasami się wydaje,że to ja jestem tą starszą bo ona nigdy się niczym nie przejmuje:tak:

reklama
Ja mam brata o 3 lata młodszego i jest moim kompletnym przeciwieństwem :-D różnie to bywało za czasow dzieciństwa:sorry2: ale teraz dogadujemy sie bez problemu i jedno moze liczyć na drugie!

Do góry