reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!!!! - napisz kilka słów o sobie na dobry początek:)

Witam wszystkie mamuski:)
Nazywam sie Anka i mam 26 lat.To moja 3 ciaza ale 2 poprzednie stracilam(pierwsza pozamaciczna a w drugiej serduszko aniolka przestalo bic).
Teraz jestem po 2 plamieniach.Obecnie nie pozostaje nic jak tylko lezec i odpoczywac:)
Tym razem napewno wszystko bedzie dobrze:)

reklama
Witam :)
Jestem Iwona i mieszkam w Warszawie. Mam 36 lat. Trochę długo z mężem decydowaliśmy się na dziecko bo zeszło nam się 10 lat, ale jak już się zdecydowaliśmy to trafiliśmy dubla :-D i teraz będziemy mieli bliźniaki. Termin porodu mam wyznaczony na 10 luty.

Witajcie:)
Mam na imię Marta i mieszkam pod Warszawą, mam 28 lat i będzie to moje pierwsze dziecko na które czekaliśmy z mężem 2 lata.
Termin porodu mam wyznaczony na 28 lutego .
pozdrawiam przyszłe mamy

Witajcie:)
Mam na imię Ewelina, mieszkam w Szczecinie i mam 24 lata. Z mężem jesteśmy od 7 lat razem a od 2 małżeństwem:-) Nasza dzidzia będzie pierwszą a zdecydowaliśmy się nie dawno i szczerze to myślałam że będzie mały problem Z zajściem w ciąże, bo w koło ciągle od znajomych się słyszy że ktoś ma z tym problem. Nam się udało i mam nadzieję, że zakończy się wszystko szczęśliwie czego również życzę wszystkim przyszłym rodzicom:happy:

Cześć mamuśki!
Nazywam się Kaśka, mieszkam w Jeleniej Górze i niezmiernie sie cieszę, że nie jestem tu najstarsza (dzieki Iwonko, że zalogowałaś się także!, to jesteśmy razem 36-latkami). Mam już córcię, Olę - lat 10 i tyle też lat czekaliśmy z decyzją na drugie dziecko. W końcu mówię do męża, dawaj stary, myśląc, że to tak się nie trafi,że raz ciach i już. Hmm ... nie doceniłam umiejętności snajperskich mojego Pana i jego dzielny plemnik od razu dopadł me jajeczko :)
Termin -19 luty, czekamyz utęsknieniem :0

Pozdrawiam Was cieplusio kochane ciążóweczki!

Witajcie,

I ja się postanowiłam przełamać, zalogować i dopisać do listy. Mam na imię Magda, mam skończone 23 lata, skończyłam studia w kierunku dziennikarstwa, natomiast moja poprzednia i obecna praca to moja druga pasja (nieruchomości i projektowanie). Urodziłam się i mieszkałam dotychczas na Śląsku, od niedawna mieszkam we Wrocławiu. Cieszy mnie fakt, że kilka z Was mieszka w tym pięknym mieśćie, nie będę się czuć osamotniona, bo póki co, poza rodziną TŻ-ta nie znam prawie nikogo :eek:
Sytuacja związkowa może się wydawać dość skomplikowana, z TŻ-tem znamy się od listopada 2009r, jest wdowcem z 4 letnią córeczką. Nie mogę napisać, że maleństwo, którego się spodziewamy w lutym było planowane z wyprzedzeniem, bo tak nie było, ale nie zmienia to faktu, że wyczekujemy go niesamowicie. Amelię traktuję jak własne dziecko, coraz częściej zdarza nam się wszystkim zapominać, że nie jestem jej biologiczną mamą:-) Amelia pomimo swojego wieku dużo rozumie, bardzo szybko się uczy, jest rozważna , obowiązkowa i uparta jak to strzelec. Uwielbia się przytulać, cmokać, dodatkowo jest nadwyraz opiekuńcza, co bardzo nas cieszy :-)
Chwalić własnego TŻta nie będę, kocham go i nie wyobrażam sobie życia z kimś innym, jak tylko z nim:-)

Pozdrawiam jeszcze niedzielnie,

M.

Witajcie :)
Nazywam się Małgosia mam 33 lata i to jest moje 3 dziecko ;) mamy już 2 synów mieszkam pod zieloną górą.
Studiuję, na uniwersytecie ekonomicznym we wrocławiu, pracuję zawodowo i staram się wychować moich synów najlepiej jak potrafie

Jeszcze ja! Jeszcze ja!! :)
Julia z Łodzi, lat 30+, nauczyciel, ale nie w budżetowce, dziecko pierwsze, wyczekane po półtorarocznych staraniach i leczeniu.

reklama
Ivona, to decydowaliscie się jeszcze dłużej niż my na pierwsze. Najpierw zeszło nam ponad 5 lat z decyzją o slubie, a potem kolejne 5 (właściwie to 4, bo ciąża długa jest), żeby urodził się synek, ale wyrobiłam się przed 35 rż :-) Teraz jestem twoją równolatką, z miasta Kraka i mam na imie Ewa, co można z nicku wywnioskować. Więcej danych na otwartych nie ujawniam, i tak już za dużo :-)
Poziomkowa, wcale nie takie strasznie pogmatwane, a ty mimo młodego wieku już sprawujesz obowiązki mamy.
Ale dużo nowych lutóweczek się ujawniło!

Do góry