Witajcie,
I ja się postanowiłam przełamać, zalogować i dopisać do listy. Mam na imię Magda, mam skończone 23 lata, skończyłam studia w kierunku dziennikarstwa, natomiast moja poprzednia i obecna praca to moja druga pasja (nieruchomości i projektowanie). Urodziłam się i mieszkałam dotychczas na Śląsku, od niedawna mieszkam we Wrocławiu. Cieszy mnie fakt, że kilka z Was mieszka w tym pięknym mieśćie, nie będę się czuć osamotniona, bo póki co, poza rodziną TŻ-ta nie znam prawie nikogo
Sytuacja związkowa może się wydawać dość skomplikowana, z TŻ-tem znamy się od listopada 2009r, jest wdowcem z 4 letnią córeczką. Nie mogę napisać, że maleństwo, którego się spodziewamy w lutym było planowane z wyprzedzeniem, bo tak nie było, ale nie zmienia to faktu, że wyczekujemy go niesamowicie. Amelię traktuję jak własne dziecko, coraz częściej zdarza nam się wszystkim zapominać, że nie jestem jej biologiczną mamą:-) Amelia pomimo swojego wieku dużo rozumie, bardzo szybko się uczy, jest rozważna , obowiązkowa i uparta jak to strzelec. Uwielbia się przytulać, cmokać, dodatkowo jest nadwyraz opiekuńcza, co bardzo nas cieszy :-)
Chwalić własnego TŻta nie będę, kocham go i nie wyobrażam sobie życia z kimś innym, jak tylko z nim:-)
Pozdrawiam jeszcze niedzielnie,
M.