reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!!!! - napisz kilka słów o sobie na dobry początek:)

Mam na imie Ela i w czerwcu bede miala 27 lat. Jestem z Bialegostoku ale mieszkam w Anglii. Prawie 4 lata jestem po slubie. Mam synka Xaviera ktory w sierpniu bedzie mial 3 latka. Jestem z zawodu tkaczem i opiekunka dziecieca.

reklama
Własnie sobie uzmyslowielam ze sie nie przedstawilam tylko od razu tak z grubej ruru ale juz sie poprawiam :-)
Mam na imie Paulina mam 26 lat i od 3 lat mieszkam w Luton-Anglia ale pochodze z Rzeszowa. Od 9 miesiecy jestem mezatka i wlasnie spelnia sie nasze marzenie. Termin z obliczen internetowych na 18 lutego.Z wyksztalcenia jestem fizjoterapeutka ale pracuje jako Support Worker (opiekunka) z mlodzieza niepelnosprawna w wiekszosci zespol Downa i autyzm praca a wlasciwie prace bo mam dwie sat lekkie ale stresujace i bardzo odpowiedzialne.Najbardziej na swiecie lubie spac-zwlaszcza teraz:-p. Poza spaniem uwielbiam zanurzac sie w swiat literatury, dobra ksiazka jest lepsza niz...:-pPoza tym jak widac mam specyficzne poczucie humoru:-D

To i ja w końcu tu dotarłam...mam na imię Ula i jestem ze Szczecina,mam 28 lat(jeszcze tylko 2 miesiace ;( ),męża nie mam i narazie to mi nie potrzebne...ale jestem z partnerem od 5 lat i jesteśmy baaardzo szczesliwi...o dzidzie staramy sie od lat 4 i w końcu po IVF sie udalo z zawodu jestem pedagogiem a pracuje w branży budowlano-handlowej...hihihi...teraz jestem na zwolnieniu i leniu****e!!!moiom hobby jest sport i taniec...mam 2 cudne psiaki Yoreczki i duuuże poczucie humoru

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={C6E4C9F8-7E11-4CA1-AA9C-CF9F398F2874}

No to i ja się przedstawię..:-)
Mam na imię Olka i jestem z Zabrza (podobnie jak Adddaaa)..Jestem mężatką od dwóch lat, a z mężem znamy się trzy lata..To będzie nasze drugie dziecko. Data urodzin?Hm..myślę, że gdzieś koło 20 lutego..:-D Mamy już prześliczną córeczkę Marysię:-).. Tydzień temu wróciłam z urlopu macierzyńskiego do pracy - jestem ekspertem ds rozliczeń - pracuję w niemieckiej firmie..:-)

Witajcie nowe lutówki. Nie bójcie się pierwszej ciąży na forum lutówek są takie mamy jak ja czyli np. z trójką dzieci i chętnie wam pomogę w waszych problemach itp.

Witam wszystkich mam na imę karina mam 26 lat mieszkam w woj.kuj-pom jestem mężatką z 4 letnim stazem mam córeczke Oliwkę która ma 3 latka no i dwie kreseczki na teście co bardzo mnie cieszy poniewaz staraliśmy sie o drugą dzidzie przez rok czasu.Pozdrawiam

reklama
witajcie :)
ja też w końcu tu dotarłam, mam na imię Monika i jestem z Wawy, w lipcu kończę 28 lat. Jestem w związku od prawie 5 lat, a Nasze Słoneczko według wyliczeń urodzi się 02.02.2011 :)

Do góry