reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się lepiej

reklama
hej, witam was dziewczyny!
Mam na imie Gosia, pochodze z Warszawy, tu pracuje, a teraz gdzies od prawie czterech lat mieszkamy z mezem w Pruszkowie. Pracuje jako grafik w agencji reklamowej, a od 11 tygodni czekamy na dzidzie, ktora pojawila sie w momencie kiedy przestalismy juz o tym marzyc. Podobno tak jest, ze kiedy bardzo sie czegos pragnie to nie wychodzi, a teraz jestesmy bardzo szczesliwi i niecierpliwie czekamy do pazdziernika.
Pozdrawiam wszystkie niecierpliwe przyszle mamusie...

Witam wszystkie mamusie, których nie miałam okazji powitać wcześniej. I gratuluję :)

Witam!! Ma na imię Małgorzata mam 22 lata. Jestem studentką Puławskiej Szkoły Wyższej, studiuję marketing i zarzadzanie. Obecnie przebywam na zwolnieniu lekarskim, a wczesciej pracowałam jako pracownik biurowy w pewnej małej firmie. Od prawie 3 miesięcy jestem szcześliwą mężatka a za 1,5 miesiąca zostanę po raz pierwszy Mamą ;)

wchodzę na forum październikówek od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zauważyłam wątek poznajmy się. Szybko więc się poprawiam i piszę parę słów o sobie. :)
Jestem Jagoda, mieszkam w Rybniku, do 1 grudnia mam 28 lat :p.
Z zawodu jestem ekonomistką, studia skończyłam już kilka lat temu i prowadzimy z mężem małą firmę rodzinną zajmującą się pisaniem progamów do obsługi baz danych, budowaniem stron www oraz obsługą informatyczną firm. Jesteśmy małżeństwem od ponad 3 lat (pobraliśmy się w 2003 roku pierwszego dnia lata), a znamy się od 8.
O ciąży dowiedziałam się 13 marca, choć wcześniej ja ( a głównie mąż) mieliśmy przeczucia, że w moim brzuszku ktoś zamieszkał. Tak jak większość z Was popłakałam się ze wzruszenia i szczęścia gdy się dowiedziałam. A teraz wg ostatniego usg wychodzi na to, że rodzicami zostaniemy 27 października :). Pozdrawiam wszystkie Październikówki :).

reklama
Bluebery - mimo iz nie mieszkam obecnie w Polsce to jeszcze 4 lata temu mieszkalam w Zorach, czyli prawie bylysmy sasiadkami (obecnie odwiedzam tam moich Rodzicow).
Ja tez sie jeszcze nie przedstawialam - a to juz moj raczej ostatni dzien na forum (potem bede tylko juz sporadycznie), od poniedzialku juz ide na tzw "czas ochronny przed porodem", ktory planowo mam 7 pazdziernika, ale lekarz mowi zawsze "kto to wie". Obecnie mam juz skonczone 29 lat, spisuje juz (lub dopiero) swoj doktorat i rowniez razem z mezem mamy takie same zawody. W niebie mamy juz naszego Ukochanego Aniolka, ktorego zawsze nosze w moim serduszku a teraz czekamy na naszego Syneczka.

Do góry