No to i ja sie przedstawie
Nazywam sie Monika ;D .. mam 27 lat , w kwietniu moj staz sie zmieni
... malzenswtem jestesmy juz ponad 2 lata (cywilny) w czerwcu bedzie dwa latka po slubie koscielnym
... Dzidzius ktorego obecnie nosze pod serduszkiem jest moim drugim kochanym malenswtem, pierwsza ciąze stracilam w 12 tygodniu i tak samo jak sloneczko mam troszke obawy ....
Interesuje sie malarstwem (amatorskim) ... skonczylam psychologie-resocjalizacje .. obecnie pracuje w Urzedzie Miasta w wydziale budżetu , a zajmuje sie świadczeniami rodzinnymi ( jesli chodzi o becikowe i inne dodatki - jesli ktos ma jakies pytania oczywiscie odpowiem na kazde z nich
;D )
W domu mieszkam z mezusiem i pieskiem (Hajdulka- owczarek belgijski) .... w sumie moglabym duzo opisywac o sobie , a zwlaszcza o moim piesku , ktory jak narazie jest oczkiem w glowie naszej malej rodzinki
... ale nie bede Was zanudzac , w koncu przed Nami jeszcze wiele miesiecy i napewno jeszcze nie raz pogadamy o Naszych zainteresowaniach
Pozdrawiam :-*
Ps. Ja tez myslalam o bucikach, ale niestety moja niecierpliwosc jest wieksza i zaraz po tesciku wyladowalam kolo mezusia i z wielkim smajlem oswiadczylam mu " Kochanie bedziesz tatusiem "