reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

pinka ja szukalam przwijaka - w sumie to nie o sam przewijak chodzi( bo z B. nie kupowalam, wygodniej mi bylo przebierac na lozku) tylko o polki. Bo my poki co na wynajetym wiec nie kupuje narazie zadnych specjalnych mebli bo jak juz kiedys bedziemy mieli swoje mieszkanie to sie wszystko bedzie dopasowywac.
A jakies polki kolo lozeczka mi potrzebne, bo maluszek bedzie mial szafe razem z B. i w nocy nie bedziemy latali np. po bodziaka, krem czy pieluche do drugiego pokoju.
I znalazlam cos takiego w smythsie (toysie), nie za drogie (przynajmniej w porownaniu z innymi ;-) )a dla mnie praktyczne.
Babylo Faro Changer – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

Tu link do smythsa.com moznaq spr. dostepnosc w danej okolicy
http://www.smythstoys.com/bathing-and-changing-182sc/babylo-faro-changer-g13156pd.aspx

Ostatnia edycja:
reklama
Pinka sama bym sie rzuciła ze taką kaske;-):-D

My mielismy taki nakladany na łózeczko ale zabijcie nie pamietam jak dlugo go uzywalam, ale bylam zadowolona do czasu az przebieram małą i obracam sie do komody na sekunde a ona mi fajt i przekulała sie do łózeczka. Normalnie zawał na miejscu:-D
Ale teraz tez zamierzam go uzywac. Tym bardziej ze to wyrób własnoreczny tatusia ja przykleiłam tylko na tasme dwustronna ten ceratowy przewijak na wierzch:tak:

pandorka chyba nie ten link? bo tej jest zupelnie inny niz ten co ja wstawilam.
Ten co wstawilam z smythsa ma dwie polki na dole i jedna polke/ przewijak na gorze. A ten co ty wstawilas nie ma polek, tylko to miejsce na przwijak

pandorka chyba nie ten link? bo tej jest zupelnie inny niz ten co ja wstawilam.
Ten co wstawilam z smythsa ma dwie polki na dole i jedna polke/ przewijak na gorze. A ten co ty wstawilas nie ma polek, tylko to miejsce na przwijak

to na dole to jest półka, tylko na tym zdjęciu tak wygląda- w rzeczywistości półka tam jest-osobiście macałam w Ikea ;-)

w każdym razie podobny ;-)

a no rzeczywiscie jak sie przyjrzec to moze byc tam polka ;-) zlala sie z tlem i nie zauwazylam ;-)
No ale w tym co ja wstawilam i tak jest jedna wiecej.
Jak dla mnie to sie roznia, no ale wiadomo,ze te wszystkie przwijaki 'na jedno kopyto' robione ;-)

reklama
Super z tym becikowym :-) dobrze, ze niektore z Was nie musza zalatwiac tego po porodzie. Mam nadzieje, ze jakos mi to sprawnie pojdzie.

A gdzie ja moge kupic taki przewijak nakladany na lozko? Bo szczerze powiedziawszy ta komoda z przewijakiem mi sie jakos nie widzi... ale M. sie upiera

Do góry