reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

wierka no widzisz jako ostatnia dostaniesz- zeby sie tylko nie kazalo ze ostatni beda pierwszymi-do porodu:-Dnie no niech siobie tam malenstwo siedzi tak dlugp jak ma ochote:);-)
masala - dzieki za info o asdzie:)

reklama
Agnes zaskakująco szybko te pieniązki.Super:tak: Ja zlozyłam 11-go wiec ok.20-go powinnam juz miec, no zobaczymy:tak:

Wczoraj byłam w Sainsburym i tez są promocje na dziecięce rzeczy, smoczki, butelki pampy, chusteczki i wiele innych a przy kasie dostalam jeszcze kupon na 2Ł przy 2paczkach pampów new born:tak:

My dzwonimy do pl na skypie, ale mam tez w o2 500min za 1p/min jesli zaladuje za 10Ł miesiecznie:tak:

ha! zawitałam i tutaj:> i mam pytanie do mam w UK - czy któraś z Was była może ostatnio w sklepie GAP'a ? mam totalnego bzika na punkcie ich ciuchów, i już dawno obiecałam sobie, że kupie Juniorowi szarą bluzę, tzw. "kangurkę" z kapturem z tej firmy. Nie wiecie może czy mają tam teraz jakieś przeceny?
Patrzyłam na stronę Gap'a bo myślałam, że może uda się wycyganić przesyłkę do PL, ale nic z tego...Marzy mi się tata, mama i Junior w takich samych bluzach;)

Pestusia bede jutro na zakupach, to wejde i zobacze czy maja takie bluzy dla maluchow i po ile... we wtorek lece do Pl wiec nawet moglabym Ci ja do Torunia przywiezc:pP

Dla doroslych zawsze sa:p Tylko nie bede w stanie przywiezc wiecej niz jedna mala, bo lece tylko z bagazem podrecznym wiec w razie co tych duzych nie dam rady zabrac.

reklama
Do góry