reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

Masala,poszukaj materaca na 'large crib'.. Bo te wymiary,ktore podalas to rzeczywiscie.....heh..Nawet na mothercare.com sa teraz promocje fajne, od razu z materacem, bo powiem Ci szczerze, ze to lozeczko to Wam raczej zbyt dlugo nie posluzy...

reklama
Nie smiejcie sie juz:D Postanowilam, ze lozeczko idzie na smietnik, a ja potem poszukam czegos innego... musi miec tylko 120x60 bo w sypialni nie mam za duzo miejsca. A powiedzcie mi sa tu materace gryczano kokosowe?

harsh ja nie moge patrzec na to lozko!! Szlag mnie trafia i chyba mala tez bo daje wyjatkowo bolesnie znac o sobie:) Niech em cos z tym zrobi bo ja nie chce miec z tym juz nic wspolnego.

Dziewczyny, jezeli ktoras z Was nie potrzebuje 'markowej' wanienki to w argosie jest promocja..i to calkiem calkiem. Sama sobie ja zarezerwowalam (bedzie kolejna rzecz z glowy :) ) Nie jest najwieksza,ale oplaca sie chocby ze wzgledu na dodatki.
Miseczka top'n'tail, recznik z kapturkiem, 3 flanelki, recznik do buzi... Wanna z kurkiem ;)
Mamu Bath Set.

• Suitable from birth.
  • Multicoloured.
  • 100% cotton plush items.
  • Suitable from birth this bath set will help you bath your new born in ease.
  • Bath tub is easy to use with removable plug.
  • Practical top and tail with integral soap holder.
  • 3 flannel set.
  • 1 wash mitt and 1 cuddle robe.
  • Machine washable at 40°C.
  • Size H78.5, W50, D23cm.

Calosc za 13.99.

Buy Mamu Bath Set. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Ostatnia edycja:
Fajna cena tego zestawu z Argosu, ale nie podoba mi sie ksztalt wanienki i na to zwracam najwieksza uwage :) ta z kiddicare i johna lewisa najbardziej mi sie podobaja, ale za przesylke trzeba zaplacic, a ta z Mothercare wydaje mi sie dosc praktyczna bo ma fajne uchwyty do przenoszenia wanienki :)

reklama
Agacina -własnie mąz idzie dzis tę z mothercare zobaczyc i przewijaki przy okazji kazałam mu jeszcze iść do Wilka bo tam kiedys widziałam takie zwykłe wanny po 4.99 ale nie wiem czy sa jeszcze

Do góry