reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

Kurna, znow napisalam posta i sie zmazal...
Ja obejrze w argosie ta wanienke, chociaz mi bardziej zalezy na tym jak wygladaja te reczniczki (to znaczy czy sa mieciutkie i dobrej jakosci). U nas wanienka to doslownie na pierwsze kilka miesiecy, bo mam zamiar przeniesc sie do miski wiekszej lub zlewu ( z Olem tak robilam, bo bylo mi bardzo nieporecznie go przytrzymywac), wiec szkoda mi kasy wydawac na cos, czego nawet nie bede uzywac przez rok...

reklama
Agacina -własnie mąz idzie dzis tę z mothercare zobaczyc i przewijaki przy okazji kazałam mu jeszcze iść do Wilka bo tam kiedys widziałam takie zwykłe wanny po 4.99 ale nie wiem czy sa jeszcze

Pinka my kupilismy dla Hani wanienke w takim pakolskim sklepie z różnosciami do domu tzn miskami, koszyczkami, talerzamiitp. Moze u was jest cos takiego:confused:. Zapłaciłam 4Ł i jestem bardzo zadowolona. Wanienka jest duza(małe tez były) dobrze sie chwyta i mieli przerózne zywe kolorki:tak:

Pinka my kupilismy dla Hani wanienke w takim pakolskim sklepie z różnosciami do domu tzn miskami, koszyczkami, talerzamiitp. Moze u was jest cos takiego:confused:. Zapłaciłam 4Ł i jestem bardzo zadowolona. Wanienka jest duza(małe tez były) dobrze sie chwyta i mieli przerózne zywe kolorki:tak:

u nas takiego sklepu nie ma ale mezus dzwonił ze w wilkinsonie za wanienki zwykłe za 5ł wiec jak którąs jest chetna to szorujcie;-)

hej wam mamusie:) mam takie pytanko pamietam ze ktoras z was pisala kiedys o przesylce paczek z pl do uk i no odwrot ale nie pamietam jaka to byla firma a teraz mam chciala by wnusiowi wyslac ciuszki ale nie wiem jaka firma sie bardziej oplaca?? macie jakas zaufana i tania firme czy tylko poczta polska wchadzi w gre??z gory wielkie dzieki i usciski!;-)

To zalezy, bo np Pinka dala mi link, ale oni ode mnie nie jezdza. Musisz poszukac w swojej okolicy, moze na moja wyspa (forum) coz znajdziesz?
Nie polecam poczty polskiej, chyba, ze chcesz miec paczke przeszukana wzdluz i wszerz ;)
Ja raz korzystalam z pewnej firmy,ale oni juz nie jezdza, a z kolei inna firma mi sie wycofala kilkanascie godzin przed odbiorem paczki.
Moja mama chce mi kilka rzeczy po Olu wyslac tez,ale nie znalazlam zadnej firmy jeszcze.

Wanienke obejzelismy, podoba nam sie bardzo ale nie kupilismy, w Mothercare promocje sa online a nie w sklepie :/ wiec zaraz zamawiam paczke, bo mi wykupia wszystko jak w Toyu. Jakas masakra w tych sklepach, wszyscy chyba przestraszyli sie tego vatu. I tak trzeba kupic i tak, wiec czy to zrobie przed Nowym rokiem czy po to i tak mnie nie ominie, a moze zaoszczedze cos :)

a my ten wozek bedziemy kupowac po nowym roku. moge powiedziec ze ma wszystko czego potrzeba lacznie z fotelikiem i ogladnelismy go od stop do glow i jest super. w mamas & papas jest teraz na niego promocja w sklepie wieksza niz on-line ale ja nowego nie bede kupowac. babka nam w sklepie zrobila prezentacje tego cuda i powiem wam ze praktyczny i niedrogi i jak fajnie sie prowadzi:tak: i pasi pushchair do 4 lat Mamas & Papas Pliko Pramette, car seat & changing bag on eBay (end time 10-Jan-11 19:26:14 GMT)

reklama
hej wam mamusie:) mam takie pytanko pamietam ze ktoras z was pisala kiedys o przesylce paczek z pl do uk i no odwrot ale nie pamietam jaka to byla firma a teraz mam chciala by wnusiowi wyslac ciuszki ale nie wiem jaka firma sie bardziej oplaca?? macie jakas zaufana i tania firme czy tylko poczta polska wchadzi w gre??z gory wielkie dzieki i usciski!;-)

buziaczek nie wiem jakie rejony oni obsługują ale ja korzystam z ich usług juz dwa lata i raczej są ok:tak:
07731449336-to jest nr do babki w uk, ona ci poda szczegóły nie bede sie rozpisywac, bo nie wiadomo czy oni wszedzie jezdzą. W kazdym razie zabierają z domu i wozą do domu:tak:

Do góry