reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
ja tez przed wigila z wezem moim robilem zakupy dla maluszka w tk maxxie wtedy byly niskie cemny a teraz co bedzie to jutro obczje bo m ma wolne to go na shopping wyciagne
H
Harsharani
Gość
Nowy fotelix Maxi cosi dla dziewczynki (rozowy) w bootsie za 62 funty...
Maxi-Cosi CabrioFix car seat - lily pink - Boots
Maxi-Cosi CabrioFix car seat - lily pink - Boots
dziewczyny mam takie pytanie, w związku z tym że takie promocje ostatnio, zamarzyła mi się suszarka do ubrań , dosyć mam już suszenia ubrań na kaloryferach w zimie, zwłaszcza, że w tych angielskich domach taka wilgoć a teraz przy 2 dzieci to już w ogóle, no więc, czy macie jakiś pomysł jakiej firmy wybrać?
w comecie mają teraz super promocje na indesit, ale z tego co szukam na internecie to niezbyt dobre ma opinie, a znowu bosch, whirlpool dużo droższy
już mam mętlik w głowie, co wybrać? Jak macie jakieś doświadczenie, to proszę pomóżcie
w comecie mają teraz super promocje na indesit, ale z tego co szukam na internecie to niezbyt dobre ma opinie, a znowu bosch, whirlpool dużo droższy
już mam mętlik w głowie, co wybrać? Jak macie jakieś doświadczenie, to proszę pomóżcie
H
Harsharani
Gość
My mamy indesit i jest super Kupilismy w kwietniu (cos kolo 200 funtow) i od tego czasu dziala swietnie (raz zapomnialam oproznic z wody i nie dzialala,ale to juz moja wina).
Wiesz, mi sie wydaje, ze tez hotpoint bedzie ok
Wiesz, mi sie wydaje, ze tez hotpoint bedzie ok
K
koncia
Gość
zgadzam się z Harsh, Hotpoint Ariston
Ja mam pralke Ariston(Hotpoint) i jak na razie nie narzekam wszystkie firmy, ktore wypisalas sa w miare dobre, chociaz moja mama zmywarke Whirlpoola juz wymienila, pralka tez kilka razy byla w serwisie, wiec na ta firme bym sie nie decydowala.
K
koncia
Gość
Jak nie znajdziesz innego, to myślę, że lepszy taki niż żaden troszkę się będzie wżynał w szczebelki i tyle
reklama
koncia, chyba nie bedzie.... bo to 100 na 50 to jest liczone nie bezposrednio miedzy szcebelkami... bo zauwaz, ze jka jest lozeczko i tam "polka" gdzie lezy materac to ona ma takie obramowanie i jakies 2 cm nizej jest wlasciwa "polka" w ktora wkladasz materac, wiec ja sie o boczne szczebelki nie martwie... boje sie bardziej ze w poziomie bedzie niestabilny.... i pewnie teraz wcale nie wiesz o co mi chodzi trudno to wytlumaczyc
Podziel się: