reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

dziewczyny jesli nie macie jeszcze wielu pierwszych ubranek to smigajcie do TK-maxa obłed normalnie tyle cuchów za grosze to samo w Tesco i Metalanie:tak::tak:

reklama
ja tez przed wigila z wezem moim robilem zakupy dla maluszka w tk maxxie wtedy byly niskie cemny a teraz co bedzie to jutro obczje bo m ma wolne to go na shopping wyciagne:-D

dziewczyny mam takie pytanie, w związku z tym że takie promocje ostatnio, zamarzyła mi się suszarka do ubrań :sorry2:, dosyć mam już suszenia ubrań na kaloryferach w zimie, zwłaszcza, że w tych angielskich domach taka wilgoć :wściekła/y: a teraz przy 2 dzieci to już w ogóle, no więc, czy macie jakiś pomysł jakiej firmy wybrać?
w comecie mają teraz super promocje na indesit, ale z tego co szukam na internecie to niezbyt dobre ma opinie:no:, a znowu bosch, whirlpool dużo droższy
już mam mętlik w głowie, co wybrać? Jak macie jakieś doświadczenie, to proszę pomóżcie

My mamy indesit i jest super :) Kupilismy w kwietniu (cos kolo 200 funtow) i od tego czasu dziala swietnie (raz zapomnialam oproznic z wody i nie dzialala,ale to juz moja wina).

Wiesz, mi sie wydaje, ze tez hotpoint bedzie ok:)

Ja mam pralke Ariston(Hotpoint) i jak na razie nie narzekam :) wszystkie firmy, ktore wypisalas sa w miare dobre, chociaz moja mama zmywarke Whirlpoola juz wymienila, pralka tez kilka razy byla w serwisie, wiec na ta firme bym sie nie decydowala.

Dziewczynki, a nie wiecie gdzie moge znalezc materac o wymiarach 100x50? znalazlam tylko 102x53...myslicie, ze w razie czego bedzie ok??

Jak nie znajdziesz innego, to myślę, że lepszy taki niż żaden :) troszkę się będzie wżynał w szczebelki i tyle

reklama
koncia, chyba nie bedzie.... bo to 100 na 50 to jest liczone nie bezposrednio miedzy szcebelkami... bo zauwaz, ze jka jest lozeczko i tam "polka" gdzie lezy materac to ona ma takie obramowanie i jakies 2 cm nizej jest wlasciwa "polka" w ktora wkladasz materac, wiec ja sie o boczne szczebelki nie martwie... boje sie bardziej ze w poziomie bedzie niestabilny.... i pewnie teraz wcale nie wiesz o co mi chodzi:p trudno to wytlumaczyc:p

Do góry