reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
Ja nadal ćwiczę. Wczoraj byłam na aerobicu i ledwo zdążyłam, bo Tomek był na squashu i prawie nie zdążyłby wrócić, ale się udało, a dzisiaj chyba na rowerek jak kolega nie nawali ;) Muszę znowu wpaść w rytm bo wczoraj to już mi się nie chciało, bo była za długa przerwa, ale jednak nie poddaje się.
A teraz coś śmiesznego. Ostatnio kupuję sobie płatki Fitness, ale wcześniej cały czas jadłam Vitalis fit. Karolinka wczoraj rano mówi do mnie tak: "Mamusiu czemu ty kupujesz te inne płatki skoro mieścisz się w swoje letnie ubrania?" ;D ;D ;D
Polecam moje dziecko do podbudowania siebie ;) działa rewelacyjnie

a to ja nawet zdecydowałam sie zalozyc spodniczke,chociaz w pasie nie zapielam do konca suwaka.jest taki ukrop ze w spodniach sie poce ze szok

Trini widzę, że cala twoja rodzinka to sportowi zapaleńcy! Super :D

Helunia bardzo ładnie wyglądasz.

Mi zostały jeszcze tylko 2 kg. I to nadal bez ćwiczeń, bo nie mam czasu, ani nastroju. Chyba,żeby wliczyć wnoszenie i znoszenie wózka z trzeciego piętra. No i te codzienne 2-godzinne spacery chyba też coś dają.

ja musze sie pochwalic,ze dzis jestem po pierwszych cwiczeniach,czuje sie super,choc wiem,ze jutro beda niezle zakwasy,ale poskalam sobie fajnie przed kompem.Sciaglam z netu fajowy aerobik i cwiczylam z nimi,nie czulam sie osamotniona i bylo mi razniej,hi,hi,hi

Poz\stanowilam,ze bede cwiczyc trzy razy w tygodniu po 45min,wczasie kiedy mala spi ;D ;D ;D ;D

MOBILIZACJA POWROCILA

;D ;D ;D
DZIEKI KATE
MAM MOCNE POSTANOWIENIE DO MIESIACA CHCE WIDZEC OWOCE MOJEJ PARCY,JAK NIE DO RZUCAM WSZYSTKO W PIERONY ;)

reklama
do miesiąca maxin to napewno zobaczysz efekty a tobie niewiele pozostało i tak juz bardzo ładnie wyglądasz :) :)

Do góry