reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
kto?????????
Chyba mnie z kimś pomyliłas..............
Chyba mnie z kimś pomyliłas..............
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja nadal ćwiczę. Wczoraj byłam na aerobicu i ledwo zdążyłam, bo Tomek był na squashu i prawie nie zdążyłby wrócić, ale się udało, a dzisiaj chyba na rowerek jak kolega nie nawali Muszę znowu wpaść w rytm bo wczoraj to już mi się nie chciało, bo była za długa przerwa, ale jednak nie poddaje się.
A teraz coś śmiesznego. Ostatnio kupuję sobie płatki Fitness, ale wcześniej cały czas jadłam Vitalis fit. Karolinka wczoraj rano mówi do mnie tak: "Mamusiu czemu ty kupujesz te inne płatki skoro mieścisz się w swoje letnie ubrania?" ;D ;D ;D
Polecam moje dziecko do podbudowania siebie działa rewelacyjnie
A teraz coś śmiesznego. Ostatnio kupuję sobie płatki Fitness, ale wcześniej cały czas jadłam Vitalis fit. Karolinka wczoraj rano mówi do mnie tak: "Mamusiu czemu ty kupujesz te inne płatki skoro mieścisz się w swoje letnie ubrania?" ;D ;D ;D
Polecam moje dziecko do podbudowania siebie działa rewelacyjnie
Trini widzę, że cala twoja rodzinka to sportowi zapaleńcy! Super
Helunia bardzo ładnie wyglądasz.
Mi zostały jeszcze tylko 2 kg. I to nadal bez ćwiczeń, bo nie mam czasu, ani nastroju. Chyba,żeby wliczyć wnoszenie i znoszenie wózka z trzeciego piętra. No i te codzienne 2-godzinne spacery chyba też coś dają.
Helunia bardzo ładnie wyglądasz.
Mi zostały jeszcze tylko 2 kg. I to nadal bez ćwiczeń, bo nie mam czasu, ani nastroju. Chyba,żeby wliczyć wnoszenie i znoszenie wózka z trzeciego piętra. No i te codzienne 2-godzinne spacery chyba też coś dają.
ja musze sie pochwalic,ze dzis jestem po pierwszych cwiczeniach,czuje sie super,choc wiem,ze jutro beda niezle zakwasy,ale poskalam sobie fajnie przed kompem.Sciaglam z netu fajowy aerobik i cwiczylam z nimi,nie czulam sie osamotniona i bylo mi razniej,hi,hi,hi
Poz\stanowilam,ze bede cwiczyc trzy razy w tygodniu po 45min,wczasie kiedy mala spi ;D ;D ;D ;D
MOBILIZACJA POWROCILA
Poz\stanowilam,ze bede cwiczyc trzy razy w tygodniu po 45min,wczasie kiedy mala spi ;D ;D ;D ;D
MOBILIZACJA POWROCILA
reklama