reklama
O
Oleńka27
Gość
Gosiek dołanczam sie do tego stwiedzenia wyglądacie jak siostry młodziudko wyglądasz i super:-)
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
tej no rzeczywiscie mlodziutko Gosiek wygladasz!ty z corka jak siostry, a jak ja gdzies ide z siora to jak wygladam?Kurde ona ma 9 lat to ciekawe ile mi wtedy ludzie daja? jakos 25 chwilowo mi odpowiada, wiec ewentualnie moge przebolec jak uznaja, ze zostalam matka jako nastolatka
a tak baj de łej to mieszcze sie juz we wszystkie ciuchy YES YES YES!!! i czasem to mam wrazenie ze jakas chudsza jestem.....pewnie tak sie przyzwyczailam to bycia okraglutka ))
a tak baj de łej to mieszcze sie juz we wszystkie ciuchy YES YES YES!!! i czasem to mam wrazenie ze jakas chudsza jestem.....pewnie tak sie przyzwyczailam to bycia okraglutka ))
reklama
toola
Fanka BB :)
temat watku mi nie pasuje bo do sylwetki sprzed ciazy szybko wrocilam tyle ze ta sylwetka jest nieteges
ale od tygodnia zabralam sie za siebie :-) cwicze pilates, troche biagam i jezdze na rowerku, mam nadzieje ze pozwoli mi to na powolny ale skuteczny powrot to sylwetki ktora miesiclaby sie w normach hehe ostatnia mialam taka w przedszkolu
mam nadzieje za miesiac pochwalic sie pierwszymi rezultatami, na razie czuje sie lepiej, ozywiona i dotleniona
ale od tygodnia zabralam sie za siebie :-) cwicze pilates, troche biagam i jezdze na rowerku, mam nadzieje ze pozwoli mi to na powolny ale skuteczny powrot to sylwetki ktora miesiclaby sie w normach hehe ostatnia mialam taka w przedszkolu
mam nadzieje za miesiac pochwalic sie pierwszymi rezultatami, na razie czuje sie lepiej, ozywiona i dotleniona