reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
tej no rzeczywiscie mlodziutko Gosiek wygladasz!ty z corka jak siostry, a jak ja gdzies ide z siora to jak wygladam?Kurde ona ma 9 lat to ciekawe ile mi wtedy ludzie daja? jakos 25 chwilowo mi odpowiada, wiec ewentualnie moge przebolec jak uznaja, ze zostalam matka jako nastolatka :)

a tak baj de łej to mieszcze sie juz we wszystkie ciuchy YES YES YES!!! i czasem to mam wrazenie ze jakas chudsza jestem.....pewnie tak sie przyzwyczailam to bycia okraglutka ;)))

reklama
temat watku mi nie pasuje bo do sylwetki sprzed ciazy szybko wrocilam tyle ze ta sylwetka jest nieteges

ale od tygodnia zabralam sie za siebie :-) cwicze pilates, troche biagam i jezdze na rowerku, mam nadzieje ze pozwoli mi to na powolny ale skuteczny powrot to sylwetki ktora miesiclaby sie w normach hehe ostatnia mialam taka w przedszkolu :szok:

mam nadzieje za miesiac pochwalic sie pierwszymi rezultatami, na razie czuje sie lepiej, ozywiona i dotleniona :cool2:

Do góry