reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
Ja nawet nie wiem skąd mam tyle energii, czasem jestem tylko troche zmęczona, ale ogólnie czuje się świetnie i mogę cały czas z przyjemnością zajmować się swoją córeczką.

Co do ćwiczeń to też musze zacząć coś robić, bo brzuszek już się obkurczył, ale jest taki miękki i bezwładny (to chyba tłuszczyk) ::)

Ja kupiłam sobie steper i staraciłam na nim już 2 kilo. Cwiczę na nim pół godziny dziennie :)
Tak naprawde przejmowałam się okropnie przez pierwszy miesiąc, ostatnio mi przeszło- tylko od czasu do czas złapie mnie dołek, wtedy wskakuję na steperek i juz jest ok ;) :)

ja sie wczoraj pierwszy raz od porodu zwazylam o juz mi 11 kg zeszlo ;D z przytylam 14kg
niestety szczescie trwalo tylko chwilke bo uswiadomilam sobie ile teraz jem wiec waga raczej pojdzie znow w gore :-[

a co do brzuszka to sam jakos maleje i do tego maly nad nim pracuje bo lubi takie bujanie gdzie brzuchol musi pracowac

Mnie wczoraj mój mąż kochany kupił rower i wybrałam się na przejażdżkę z jego kolegą z pracy. Było super :) Odpoczęłam psychicznie i fizycznie. Mąż mnie nie poznawał jak wróciłam i pytał się co mi ten kolega zrobił ;D ;D ;D i powiedział, że nie chce wiedzieć, byleby tylko częściej to robił ;D
A dzisiaj idę na aerobic na zajęcia fat burning. Czas rzucić wyzwanie temu tłuszczykowi !!!!!!!

O Matko!!! Trini kiedy ty masz na to wszystko czas??? ;) Ja nie mam jak zjeść czasem, a ty basen, rower, aerobic- zazdroszczę organizacji i energii. ;)

reklama
a ja musze czekac do 6 lipca bo mam wizyte i nie wiem co mi wolno po cesarce wiec czakam a na basssen bym poszła i w tenisa ograła:) wogóle to znalazłam taki basen w katowicach gdzie mozna isc z gdzidzią od 8 tygodnia wiec jak pani doktor powie ze mały zdrowy to wybieramy sie na zajęca kosztuje to i tu uwaga prosze usiąść jedyne 28 zł za 30 minut zajęc w tym pampers do wody gratis ahahha

Do góry